Régen volt a 28 mm vastag fehér, vagy különféle márványmintás munkalap és volt a gránit munkalap, jó esetben még megszerezhető volt a fa munkapult is. Aztán slussz.

A lakásokban leginkább a fantáziát nélkülöző egyszerű dekoros, 28 mm vastag munkalapokat lehetett látni sokáig. De mint annyi mindenben, ezen a területen is kinyílt a világ. A választásnak csak a fantázia és pénztárca szabhat határt.

Az Admirál Stúdióban igyekszünk minden munkalapot "élőben" is bemutatni, hogy a konyhabútortervezés során a frontok és munkalapok összenézhetők legyenek. Így a vevőink már el tudják képzelni, hogy milyen lesz a kész konyhabútor.

Ma már a normál munkalapok is rengeteg dizájn színben kaphatók, a vevőink is kapkodják a fejüket a választék láttán. Csak az Egger 38 mm vastag munkalapjaiból 90 féle munkalapot tudunk betervezni a konyhabútorba és további egyedi dekorból is gyártathatunk munkapultot. Az Egger mellett elérhetőek a Jaf-Holz kitünő munkalapjai is, hasonló nagyságrendben.

És jönnek a csodák: Techniston és Silestone munkalapok. Fantasztikus színek, fantaszikus megjelenés. A technistone munkalapok anyaga 93%-ban természetes anyagból készül és kiváló minőségű poliészter gyantával kötnek meg.

- keményebb a gránitnál, karcálló, saválló,

- 50 féle színben rendelhető, bármilyen formában és méretben

Szóval, az új konyhabútor tervezésekor nagyon sok féle munkapultból lehet választani. Biztos vagyok benne, hogy Te is megtalálod az "igazit".

Egyeztetésre várunk a 1135 Bp. Szegedi út 31. sz. alatti bemutatótermünkben, de addig is nézd meg a www.admiralstudio.hu oldalunkat.