Klasszikusra hangolva a konyhában is.

Ahogy írom a blogot, és hallgatom Beethoven Klasszikus zenedarabját a Holdfény szonátát, nem tudok modern konyhabútorról írni. Hiába, az örök klasszikusok minden esetben megállják a helyüket a zenében, bútorban és az élet más területén is. Ami szép az szép!

A klasszikus stílusban készülő konyhabútoraink frontjai tömörfából, vagy gyönyörű fafurnérból készülnek. Az időtálló anyag és stílus melegséget sugároz, az esetleges "komor" hangulatot szépen lehet oldani a Technistone munkapulttal, modern konyhagépekkel, kiegészítőkkel.

A klasszikus megjelenésű konyhabútor összeállítást is 300 konyhabútor elemből tudjuk megtervezni, tehát a konyha a mai kornak megfelelő műszaki tartalommal, vasalatokkal, fékezős ajtókkal és fiókokkal készül.

A tömörfa frontok cseresznyefából, bükkfából, tölgyfából, nyírfából készülnek. A felületük lehet sima, szögletes vagy ívesen bemart. A végleges színt lakkozással, pácolással érjük el. Minden megrendelésnél elkészítjük a muntafrontot, hogy élőben is lásd, milyen lesz a kész konyhabútorod.

A furnérozott frontoknál több mint 80 fafurnérból választhatsz. Itt figyelj a furnér rajzolatára. Dönts el, hogy az erezet vízszintesen, vagy függőlegesen fusson a frontokon. Figyelj arra, ha a vízszintesen futó erezetet választod, a gyártásnál külön kell válogatni a furnérokat, több lesz a hulladék, magasabb lesz az ár. Viszont egy gyönyörű, egységes megjelenésű látványt kapsz.

A tömörfa frontokat lehet antikolni, festeni is amivel még ütősebb konyhabútort gyárthatunk Neked.

Még több klasszikus konyhabútor képet nézhetsz itt.

Ha klasszikus megjelenésű konhabútor keresel, ne menj el az Admirál Konyhastúdió mellett!

 

Ha bizonytalan vagy - ha meg kell oldani a problémádat a konyhával kapcsolatban - ha profi, lelkiismeretes kiszolgálást szeretnél, az Admirál Konyhastúddiót választod!

Üdv

Anikó

Telefon: 1-270-9051