Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Játssz a színekkel és a formákkal a konyhádban, irodádban - konyha-üveghátfal-fotó

Végre magyarul is elérhető partnerünk, a Grafosklo honlapján a konyhai üveghátfal tervezőprogram, a konfigurátor menüpontban. A sok megbeszélést követően úgy érzem sikerült a sok kiváló fotóból, az eddigi tapasztalatok alapján a legnépszerűbb képeket/mintákat a programba integrálni.

Tervezgess bátran, szárnyaljon az a fantázia, alkoss különlegeset a konyhádba!

Konyha, üveghátfal

Konyhabútor, üveghátfal képpel

Ha a konfigurátorban lévő képek közül nem tudsz választani, sebaj. Keress meg bennünket és megadjuk annak a több mint 2 millió fotónak az elérhetőségét, ahonnan jogtiszta képek közül válogathatsz.

Ne állj meg a konyhádban! Tervezz beltéri üvegajtót, térelválasztót  az igényes irodádba is. Ha az irodádban a céged logoját szeretnéd hangsúlyozni - tudod, marketing - akár beltéri üvegajtót, akár a térelválasztót vagy esetleg a recepción egy logozott üvegajtós szekrényt is rendelhetsz.

Igényes irodai üveg-tolóajtó egyedi fotóval

Egyedi üveg-falburkolat virágmintával

Kétszárnyú beltéri üvegajtó - levélmintával

Beltéri üvegajtó fotóval

Konyhai üveghátfal dizájn

Hullám - mintás üveghátfal a konyhában, a beltéri üvegajtón és az üvegkorláton.

Segítünk megvalósítani az álmaidat, főleg ha különlegeset szeretnél a konyhádba, a nappalidba, az irodádba.

Várjuk lakberendezők, belsőépítészek jelentkezését a közös munkához.

Admirál Stúdió

Elérhetőségeink:

kapcsolat@admiralstudio.hu

Tel: 1-270-9051

Üdv: Anikó

A szakértelem ami megfog, a minőség ami megtart! Konyhabútor_tervezés_bemutatóterem Budapest

A szakértelem ami megfog, a minőség ami megtart!

És ehhez a mondathoz tartjuk magunkat rendelületlenül. Mi tudjuk, Te pedig megbízol a tudásunkban, a tapasztalatunkban. Ha elhiszed hogy az adott helyre a legjobb konyhabútort tervezzük és gyártjuk le Neked a legjobb minőségben, akkor gördülékeny és eredményes lesz a közös munkánk.

Mert miért is akarnánk Neked rosszat? Az elégedett Vevőnél jobb reklám nincs. Amikor mennek a barátok bulizni az új lakásba, a család szülinapozni és Te büszkén mutatod az új konyhabútorod és bezsebeled a dicséretet, elismerést... na az nagyon jó érzéssel fog eltölteni Téged. És tuti meg fogják kérdezni, hogy hol/kivel csináltattad, mert majd nekik is kelleni fog egy új konyhabútor. Mivel elégedett vagy az Admiral Stúdió a kézenfekvő válasz.

Mi akadályozhat meg abban, hogy igent mondj az egyszerűre és a tökéletesre?

Egyszerű - mert mindent megkapsz 1 helyen - Admiral Konyhastúdió

Tökéletes - mert kiváló minőségű anyagokból, magas szinvonalon tervezzük meg és gyártjuk le a konyhabútorod, nappali bútorod, gardrób szekrényeid

És azt régóta tudjuk, az egyszerű egyszerűen tökéltes :-)

Ha szeretnéd a bútorozással járó feladataidat minél előbb kipipálni: Admirál Stúdió

Tervezés, tanácsadás: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Telefon: 30/95-96-413 vagy 1-270-9051

E-mail: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Üdv a bemutatóteremből: Anikó

 

Rémes konyhabútor II. - Inkább jó konyhabútorod legyen

Ahogy ígértem, itt a másik rémes konyhabútor összeállítás. A cikk végén megmutatom, hogy az Admiral Stúdió hogyan oldotta meg a problémákat, hogyan lett egy szuper konyhabútora a Megrendelőnknek.

Ezeket a képeket egy belvárosi, új építésű társasházban készítettem. A story röviden: felméréskor kiderült, hogy a sütő részére az építész/kivitelező csak 45 cm helyet hagyott, és ennek megfelelően készítette el az elektromos kiállásokat és az elszívó kivezetést. A Megrendelő nem akart komoly plusz pénz kifizetni az áthelyezésekért, a beruházó viszont azt mondta, hogy:

"Nem értem miért kell ekkora felhajtás egy konyhabútornak, jöjjön nézze meg az alattunk lévő lakást, ott is megoldották!"

Megnéztem, ezt láttam. Megoldották. Megoldották????

- strang miatt a fiók mélység csökkentve és itt sem fért el a 60 cm széles sütő/kerámialapos elem a 45 cm széles "résben"

- a sütő kilóg a konyhabútor síkjából, mert a strangfal széléhez igazították az elemet, hogy a fordulóban is lehessen 60cm mélységű pultot tervezni a mosogató részére

- a mosogatógép nem fért be az összeállításba

- az elszívó kiállását látod a strangon? Soha nem lesz bekötve ide a páraelszívó!

Mosogatógép nincs, pedig jó tervezéssel lehetett volna!

A konnektorokat feljebb kellett volna helyeztetni - ez így szerinted jó és szép megoldás?

Az örök kedvencem! Vízkiállás rossz helyen, ezért kaszaboljuk szét a hátfalat és a korpuszt!! Probléma megoldva! Te nem ilyen egoldást szeretnél látni a konyhádban igaz? Nyugtass meg, hogy nem!

Vízkiállás a mosogatós elemből szemlélve. Ez nem profi megoldás! Ez barkácsolás!

Ennek a káoszos elrendezésnek a látványa... a stranggal fűszerezve..jajjjj!

Az elszívó teste oldalról látszik és csúnya!! Annyi, de annyira amatőr! És ezért valaki/valakinek megint pénzt fizetett!

És most megmutatom, hogy mi, az Admirál Stúdió melyen konyhabútor összeállítást terveztünk a felette lévő lakásba, a Megrendelőnk teljes megelégedésére.

 

A strang elé egy egyedi mélységű polcos elem került. A konyhabútor első síkja szépen fut az összes alsó és felső elemnél. A falra falburkolat került, ami megegyezik a munkalappal.

A Blanco silgránit, jázmin színű mosogató fölé, a felső elembe egy beépített mikró kerül.

 

A sütős elem mellé került beépítésre a teljesen integrált, 45 cm széles mosogatógép, közel a vízkiálláshoz.

A főzőlap fölé Elica Wave szigetelszívó került, amit a Tulajdonos Olaszországból hoz, ezért nincs még beépítve.

A hátfalpanel miatt nincs szükség vízvetőrem mert a panel ráül a pultra, így a konnektor helyzetén sem kellett változtani.

A kész konyhabútort a beruházó is megnézte. Csettintett egyet és azt mondta: Le a kalappal, látom a különbséget :-) Ajánlhatom Önöket más lakástulajdonosnak?

Természetesen igen, minden ajánlást köszönünk. És büszkék vagyunk erre a konyhánkra is. A lakásban a bútorozás folytatódik, jönnek a gardróbok, nappalibútorok.

Célünk, hogy az elgédett Vevőink jó és praktikus konyhabútor megoldásokat kapjanak, amit örömmel használnak és jó hírünket tovább adják barátaiknak, ismerőseiknek.

Üdv

Anikó

Rémes konyhabútorok_ Konyhabútor maffia

Megint szembejött velem két rémes konyhabútor összeállítás. Te, aki olvasod a blogot, ugye Te nem ilyen konyhabútort szeretnél nézni és használni 20 éven át?

A vicc, hogy mind a két konyhabútor összeállítás, amit mindjárt megosztok Veletek, nem 20 éve terveződött és gyártódott. Áááááá, nem! Napjainkban. Igen, igen...az egyik lakás vadi új ( mi, a felette lévő lakásba terveztük és szereljük a konyhát- képek hétfőn) a másik 2 éve épült és nem a beruházó építette be a konyhabútort, hanem a tulaj egy "asztalos szakemberrel".

Nézzük a 2 éve épített konyhabútor képeit és ahogy görgeted a képeket lehet szörnyűlködni. Brrrrr! Az, hogy ezért valaki pénzt kér, és valaki fizet ezért, több mint felháborító.

Nosza!

Hibajegyzék:

 • főzőlap felett konnektor (át kell rakatni, mert balesetveszélyes)
 • nyitottelem korpusza cseresznye színű, miközben a többi felsőelem korpusza krém színű
 • ma már olcsón lehet venni teleszópos páraelszívót, felejtsük el, ezt a szekrény alá épített borzadályt
 • az elszívókivezetést látod? Nincs mit mondanom! A nappaliból ezt nézegetni napszámban? És takarítani? No coment!
 • alsó sarokelem 90 fokos, a felső sarokelem 45 fokos Hmm?

Nézzük tovább:

 • a vízkiállás helyzetéből adódóan egy normál, pakolható sarokelemet kellett volna tervezni (jelenleg ide kellene pakolni az edényeket, nekem kicsit taszító, és a szemetesnek sincs helye, az kint díszeleg szabadon a konyhában)
 • ha a vizet szerelni kell, szét kell bontani a polcokat, habár addigra úgyis felázik és szétrohad. Ilyen mosogatós megoldást NEM tervezünk!

 • az előbb láttad a sarokelemet polccal és a beépíttett mosogató medencével - na ez a mellette lévő "elem" -kihasználatlan értékes hely, ahol szemetes díszeleg
 • mivel a vizes kiállás nem esett a mosogatós elembe, Mekk Elek megoldotta a problémát - uccu neki szépen kivágjuk a korpuszt, amit nem tudunk élzárni, hagy rohadjon szét idővel, meg egyébként is elegáns és sesztétikus megoldás

 • ez a megoldás is elnyerte a "tetszésem" - biztos, ami biztos, furjunk a frontokra több lyukat a fogantyúnak, alulra/felülre így tuti eltaláljuk, hogy az ajtó jobbos, vagy balos nyitású lesz és kész! A kifúrt lyukakat hagyjuk takarás nélkül, mert az is szép így.
 • Ezek után Mekk Elek elteszi a "jól megérdemelt fizetségét" ami a minőséget nézne nem volt olcsó.
 • A Megrendelő kifizeti, kicsit húzza a száját, dehát most már van itt egy kész "konyhabútor" aztán ha egy kicsit több a pénz, majd kicseréli egy szebbre, jobbra.

És így tényleg többe kerül a leves, mint a hús hogy stílusosan a konyhánál maradjunk.

Most jött el az idő, hogy nem bírja tovább nézni ezt a szörnyszülöttet és rendel egy új konyhabútort. A tanulópénzt megfizette sajnos.

Saját bőrén tapasztalta meg a különbséget, igaz hogy az egyeztetés nem fél óra volt és többszöri konyhastúdiós találkozón vagyunk túl, de garantáljuk, hogy az új konyhabútor magáért és az Admirál Stúdióért fog beszélni.

A másik rémes "modern konyhabútort" legközelebb osztom meg Veletek. Szerintem ez mára sok volt. Pedig ez a jéghegy csúcsa a konyhabútortervezésben és konyhabútor gyártásban.

Üdvök :

Anikó, www.admiralstudio.hu