Egy gyönyörű, a századforduló idején épült polgári lakás felújításánál közreműködtünk. A Megrendelő is, és mi  egy modern, különleges konyhabútort álmodtunk, fehérben. A komplett felújításhoz az alaphangot ismét Sylburyhome adta.

Fehér festett konyhabútor

 

Festett konyhabútor

 

A magasfényű fehér konyhabútorba kapott helyett a Siemens mosó-szárítógép és a mosogatógép. A mosogató mi más is lehetne, mint  Blanco Elon XL6S fekete silgránit mosogató, a mobil rozsdamentes csepegtetővel.

Blanco Elon XL6S mosogató

 

A konyhabútor összeállításban, a mosogató alatt kapott helyet a Blanco Select 60/3 szelektív hulladékgyűjtő, a parktikus Orga fiókkal, amiben kivállóan lehet tárolni a mosogagép tablettát, szivacsot, szemeteszsákot.

Blanco Select 60/2

A konyhabútor egyik kiemelkedő dizájn eleme az Elica Nuage páraelszívó, ami túl azon, hogy rendkívül egyedi megjelenésű, bármilyen színre festhető/burkolható, nagyon hatékony teljesítménnyel is rendelkezik.

Elica Nuage-konyhabútor

Elica Nuage-elszívó

Az étkezőasztal és a konyhapult a fekete gránit, ami a fényével tökéletes összhangban van a fényes fehér festett konyhabútorral és egyéb kiegészítőkkel. A fekete-fehér csempeburkolat a Dado Bt.-től lett beszerezve, ahol minden esetben megtaláljuk a számunkra ideális burkolatot a konyhába és a lakás egyéb helyiségeibe egyaránt.

KOnyhabútor-konyhatervezés

Az étkező asztal mögötti falikép szintén Sylburyhome tervei alapján készült és került profi módon a festett falra.

A gyártás 6 hetet, a szerelés 2 napot vett igénybe. A Siemens gépek tökéletesen illenek a fekete/fehér hangulatba. Ismét egy elégedett Megrendelő, ismét egy sikerélmény.

Konyhabútor tervezés és gyártás: Admiral Stúdió

Elica páraelszívó, Blanco mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő: www.blancomania.hu és www.admiralstudio.hu

Minden információt és elérhetőséget megkapsz : 1-270-9051

Mert minden út a konyhába vezet :-)

Üdvök! Anikó