Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Összhang és köszönet = tökéletes konyhabútor

Ismét eltelt egy év! Az évek már csak ilyenek. És élveztük minden pillanatát. Hogy miért?

Mert gyönyörű megbízásokat kaptunk Tőletek. Egymás után kerültek megrendelésre és megvalósításra a terveink, egymás után valósultak meg a közösen megálmodott konyhabútorok, amik nem csak szépek, de funkcióban is tökéletesek lettek.

Ezekben a konyhákban most, így karácsony előtt, már lázas sütés-főzés van, készülnek a finomabbnál finomabb karácsonyi menük. A stúdiónk 2015-ben túlteljesítette az előirányzott tervet, köszönhetően az elégedett Vevőinknek, akik tovább ajánlanak bennünket és már külföldről is érkeznek érdeklődések, megrendelések.

Itt szeretném megköszönni a bizalmat, a beszállítói és háttércsapat egész éves pontos, megbízható munkáját, mert nélkülük nem sikerült volna.

Amikor konyhabútort tervezel, így áll össze a kép:

- kell egy jó stúdió, lelkes és hozzáértő tervezőkkel

- kell egy kiválló, a szakmáját alázattal és hozzáértéssel végző gyártói csapat

- kell egy profi szállító

- kell egy profi szerelőteam

Csak akkor lesz hibátlan a végredemény, ha ez a 4 dolog tökéletes összhangban működik.

Mert hiába tervezünk az íróasztal mellett tökéletes konyhabútor összeállításokat, ha nem jó a gyártás. Hiába jó a tervezés és a gyártás, ha a szállításnál nem vigyáznak úgy a bútorainkra, mint a hímestojásra. És hiába jó a konyhabútor tervezés, konyhabútor gyártás és szállítás, ha nincs egy tökéletes csapat, aki pontosan, határidőre összeszereli azt. Ennyi, de ez az ennyi itt MINDEN!

 

Modern festett magnólia konyhabútor

Wenge modern konyhabútor , üveghátfal

Fehér modern kpnyhabútor

 

Divatos modern konyhabútor

Klasszikus festett tömörfa konyhabútorLegyen a vágyad klasszikus, modern, vagy minimál konyhabútor, az Admiral Stúdiónál megtalálod az elképzelésednek megfelelő konyhabútor összeállítást.

Kívánunk békés, boldog ünnepeket és jó pihenést!

Boldog karácsonyt konyhabútorÜdvök!

Karácsony Anikó-Admiral Stúdió

Elica Marie - az Otthon illata

Nézzétek az egyszerű formát, a színeket és érezzétek az otthon illatát. Ismét egy klassz karácsonyi ajándékötlet az Elica -tól.

Az ELICA Marie minden lakás tökéletes illatosítója. Hideg diffúziós technológiával működik, bár mit is jelentsen :-) ! Na jó, utána néztem, mielőtt badarságot írnék.

A diffúzió jelentése: áramlási folyamat, melynek során főként az oldott anyag részecskéi mozognak akadály nélkül. Az anyagáramlás célja a koncentráció kiegyenlítődés megvalósulása.

Szóval az Elica Marie ezt a folyamatot abszolválja a lakásodban. Az illatkapszulák 10 féle illatban kaphatók, 100 %-ban alkohol és allergén mentesek.

Egyszerűen, USB-vel tölthető és üzemeltethető. Egy érintéssel tudsz illatot varázsolni, nem párolog folyamatosan, csak ha Te úgy akarod. Az Elica Marie nem elfedi, hanem megköti a kellemetlen szagokat.

Elica Marie illatok : fehérbor, gyögynövény, borokabogyó/lime, zsálya/zöldtea, paradicsom, Kilimanjaro, Mint-Blanc, Orientális fa, borostyán, la-Marie

Karácsonyig akciósan itt rendelheted!

Vagy itt: 1135 Budapest, Szegedi út 31. kapcsolat@admiralstudio.hu

Ezek közül a színek közül választhatsz Elica Marie - t:

  • piros Elica Marie
  • fekete Elica Marie
  • fehér Elica Marie
  • capuccino Elica Marie
  • szürkés kék Elica Marie

 

 

Elica Marie illatosító

 

Macsak és az Elica Marie

Konyhai illatosító

Elektromos illatosító-Elica Marie

Illatosító Elica Marie

Légfrissítő készülék

Illatok- Elica Marie kapszula

Üdvök, így az ünnep előtt!

Anikó