Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Őszintén a Konyhakiállításról

Szétnéztünk az idei Konyhakiállításon. És nem repestünk a gyönyörűségtől. Két évvel ezelőtt még mi is a kiállítók között voltunk és büszkék voltunk, mert nagyon jó hazai gyártók és forgalmazók, konyhastúdiók között mérettük meg magukat.

Mára eltüntek a neves hazai gyártók és stúdiók a kiállításról. Nagyon kevés konyhabútoros cég állított ki idén és a kiállított konyhabúrok sem hoztak lázba, sem az összeállítást, sem a dizájnt illetően. Találtunk olyan standot ( abból a 6-8 kiállítóból) aki két éve ugyanazzal az összeállítással jelenik meg. Halottam beszélgetni érdeklődőt, aki meg is jegyezte, hogy tavaly is ezt látta, hol itt az újdonság?

Miért nem lehet idehozni például a BNV területére egy több pavilonban lévő komoly, nemzetközi kiállítást, ahol a külföldi gyártók is bemut,atkozhatnak, esetleg partnereket találhatnak a magyar piacon. Van igény a szépre, az újra ezt tapasztaljuk naponta a bemutatóteremben az egyeztetések során.

Hiányoltam a matt felületű festett frontokkal készült konyhabútorokat, ami a tavalyi milánoi kiállítás egyik slágere volt és az idei kölni kiállításon is sikeres volt. Nem volt üvegfrontos konyhabútor, nem láttunk extra belső belső felszereltséget.

Évekkel ezelőtt a Lakáskultúra Élőben kiállítás ( az első 2 évben) igazán stílusos és érdekes volt, aztán lassan hamvában halt, egyre inkább a masszázsfotelek, "csetreszek", cukorkák vették birtokukba a "lakáskultúrát" és azt látom, hogy a konyhakiállításon is a csetreszek uralkodtak az idén. Sajnálom!

Azért találtam gyönyörű, igényesen kivitelezett standokat is. Ilyen volt az Blanco - SMEG - ELICA stand, a BOSCH - SIEMENS és a WHIRLPOOL standok. Viszonylag nagy alapterületen jól megtervezett dizájn és újdonságok bemutatása jellemezte ezeket. Nekik gratulálok.

Néhány fotó a kiállításról:

Találkozzunk a bemutatóteremben.

 

Üdv

Anikó

Minden út a konyhába vezet!_Konyhakiállítás MOST

Túl egy fekvős, lázas influenzás időszakon (köszi, már jól vagyok) nagy izgalommal várjuk az idei Konyhakiállítást az Arénában. Nyitás holnap - zárás vasárnap.

Van 3 napotok, hogy megnézzétek az újdonságokat. Az Admiral Stúdió idén önállóan nem állít ki, de a BLANCO - SMEG - ELICA standon a nálunk kapható legújabb mosogatókat, csaptelepeket, beépíthető gépeket, páraelszívókat élőben is megnézhetitek a 32C és 38 standokon.

Az újdonságokat itt, és most nem kiabálom el, de elhihetitek, hogy nagyon ütős cuccokat láthattok a standokon. Ne felejtsetek el az új akciós katalógust elkérni, amiből tájékozódhatsz, és utána rendelhetsz akár személyesen a bemutatóteremben (1135Budapest, Szegedi út 31.) vagy a webáruházunkban (www.blancomania.hu)

KIVÁNCSI VAGY?

Konyhabútort változatlanul a bemutatóteremben (cím fentebb) egyeztetheszt. Most már nem csak hazai gyártású konyhabútort kínálunk Neked. Csak az Admiral Stúdióban kaphatod meg az olasz Home Cucine konyhabútorait, akár modern, minimál, vagy klasszikus stílusú konyhabútort szeretnél. Az ütőkártyánk a minőségen túl.... na most figyelj!

Szállítási haáridőőőőőőőőőőőő.......2 hét! Igen, igen! Jól látod. KÉT HÉT!

Találkozzunk a bemutatóteremben!

Üdvök! Anikó