Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Fehér és fekete harmónia_konyhabútor

Egy gyönyörű, a századforduló idején épült polgári lakás felújításánál közreműködtünk. A Megrendelő is, és mi  egy modern, különleges konyhabútort álmodtunk, fehérben. A komplett felújításhoz az alaphangot ismét Sylburyhome adta.

Fehér festett konyhabútor

 

Festett konyhabútor

 

A magasfényű fehér konyhabútorba kapott helyett a Siemens mosó-szárítógép és a mosogatógép. A mosogató mi más is lehetne, mint  Blanco Elon XL6S fekete silgránit mosogató, a mobil rozsdamentes csepegtetővel.

Blanco Elon XL6S mosogató

 

A konyhabútor összeállításban, a mosogató alatt kapott helyet a Blanco Select 60/3 szelektív hulladékgyűjtő, a parktikus Orga fiókkal, amiben kivállóan lehet tárolni a mosogagép tablettát, szivacsot, szemeteszsákot.

Blanco Select 60/2

A konyhabútor egyik kiemelkedő dizájn eleme az Elica Nuage páraelszívó, ami túl azon, hogy rendkívül egyedi megjelenésű, bármilyen színre festhető/burkolható, nagyon hatékony teljesítménnyel is rendelkezik.

Elica Nuage-konyhabútor

Elica Nuage-elszívó

Az étkezőasztal és a konyhapult a fekete gránit, ami a fényével tökéletes összhangban van a fényes fehér festett konyhabútorral és egyéb kiegészítőkkel. A fekete-fehér csempeburkolat a Dado Bt.-től lett beszerezve, ahol minden esetben megtaláljuk a számunkra ideális burkolatot a konyhába és a lakás egyéb helyiségeibe egyaránt.

KOnyhabútor-konyhatervezés

Az étkező asztal mögötti falikép szintén Sylburyhome tervei alapján készült és került profi módon a festett falra.

A gyártás 6 hetet, a szerelés 2 napot vett igénybe. A Siemens gépek tökéletesen illenek a fekete/fehér hangulatba. Ismét egy elégedett Megrendelő, ismét egy sikerélmény.

Konyhabútor tervezés és gyártás: Admiral Stúdió

Elica páraelszívó, Blanco mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő: www.blancomania.hu és www.admiralstudio.hu

Minden információt és elérhetőséget megkapsz : 1-270-9051

Mert minden út a konyhába vezet :-)

Üdvök! Anikó

Mindenkinek kell egy klassz konyha

Hétvégére megosztom Veletek ezt a csodaszép konyhánkat. Na nem a miénk, van neki gazdasszonya, de az Admiral Stúdió által kivitelezve.

A magas elemek gesztenye furnérral  ( csodaszép, bátran állítom!) az alsó és a felső elemek magnólia színű fényes festett fronttal készültek.

A felső elemek alatt, bemart led-világítás teszi hangulatossá este a konyhát és biztosítja a kényelmes munkát a pulton. Az ELICA Cubo üveges dizájn elszívó szerelem volt az első látásra a Megrendelőnk részéről, de meg is értem :-)

Külön kérés volt a csempe helyett az üveghátfal, aminél több mintát kipróbáltunk, de a vissza a természetbe hangulat lett a nyerő. A konyhában sertepertélve teljesen olyan érzésünk támad, mintha az ablakon néznénk ki.

Konyhabútor és üveghátfal

A konyhai kisgépeket a reőnyös szekrény rejti, de mivel kihúzható, ezért használni is könnyű azokat. A toronyelemek belső, önállóan kihúzható fiókjai biztosítják a kamrafunkciót.

konyhabútor és üveghátal

konyhabútor modern

A mosogatónk mi más lenn, mint a Blanco AXIA II

S, tartuffo színben, üveg vágólappal

A Blanco silgránit mosogató 1,5 medencés, nagy gyümölcsmosó résszel. A magas Blanco Culina - S mini króm csapteleppel a nagy edények is kényelmesen elmoshatók. Az alsó sarokelemek természetesen LeMans sarokvasalattal készültek, így a sarkok sok edény tárolására alkalmasak.

üveghátfalKonyhabútor - üveghátfal

Üveg tolóajtó-konyhabútor

A tulajdonos kérésére betervezésre került az étkező és a konyha közé egy üveg tolóajtó, alul savmart, felül víztiszta üveggel. Célja: a szagok maradjanak a konyhában, és a vendégek ne lássák a konyhai pultot, csak a finomságokkal törödjenek.

modern konyhabútorA szeretnél egy csodakonyhát, nálunk megtalálod - tervezéssel, gyártással!

üdvök: Anikó

Szuper konyhabútor 2 hét alatt! Hogyan?

Sokszor beszéltünk már a gyártási, szállítási határidőkről a konyhabútor vagy egyéb bútorok rendelésénél.

A Megrendelők részéről általában ez a három kívánság, ha konyhabútort szeretnének:

  1. Kiváló minőségben
  2. Gyorsan
  3. Olcsón (relatív fogalom :-) )

Erre mondják azt a gyártók, ha magas minőséget szeretnél az nem lesz olcsó, se gyors. Ha olcsót szeretnél, az nem magas minőségű anyagból készül, ha gyorsan szeretnéd az pedig bőven kiüti a másik két kívánságot.

Mi lehet a megoldás, hogy mind a három kívánságod teljesüljön ha konyhabútort szeretnél?

Megoldás = ADMIRAL KONYHASTÚDIÓ

A hazai, egyedi gyártású konyhabútorokon kívül, már 1 éve elérhető az olasz HOME CUCINE teljes konyhabútor választéka. Több, mint 300 elemből tervezzük a teljesen eyedi "testreszabott" konyhabútorod, akár minimál, modern vagy klasszikus stílusban szeretnéd az új konyhabútorod.

Az olasz konyhabútoroknál minden stílusban több bútorcsalád közül választhatsz. A bútorcsaládokon belül többféle színből választhatod ki a frontot.

És hogyan szállítható az olasz konyhabútor akár 2 hét alatt?

Mivel egy 10.000 nm-es gyárról beszélünk, minden bútorcsalád, minden színéből és méretéből van készleten front. nap 70 db konyhabútor gördül le a gyártósorról. És... egyik sem egyforma konyhabútor. Az egyik olasz városba megy, egy másik Németországba, a következő kamion egy francia kisvárosba.

Szeretünk az olasz konyhabútorokkal tervezni, mert a Megrendelőink is szeretik a végeredményt.

Két hét!

Két hét a megrendeléstől, a felméréstől számítva!

  • Ha... gyorsan kell költöznöd és nincs konyhabútorod
  • Ha... kiváló minőségű konyhabútort szeretnél
  • Ha...fontos a profi és gyors tervezés, ajánlatkészítés

akkor ne keresgélj tovább, irány az Admiral Stúdió.

Admiral konyhastudio-olasz konyhabútor

Admiral konyhabútor - olasz konyhabútor

Admiral konyhabútor-olasz konyhabútor

Admiral konyhastúdió - olasz konyhabútor

Admiral konyhabútor-klasszikus olasz konyha