Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

SMEG Dolce Stil Novo_minimál konyhákba

A SMEG ismét előrukkolt egy végletekig letisztult beépíthető konyhaigépcsaláddal, minimalista formavilág kedvelőnek.A Dolce Stil Novo beépíthető sütő, beépíthető mikró, a hozzá illeszkedő beépíthető komplakt borhűtővel a maximumot hozza ki minden konyhbaútor összeállításból.

A prémium kategóriás készülékek sötétített fekete üvegfronttal és réz vagy inox díszítőcsíkokkal rendelhetők.

SFP6604NRE beépíthető sütő

SFP6604NRE SMEG fekete sütő DSNPirolítikus tísztítóprogram, TFT érintőkijelző, 10 sütőfunkció, 50 automatikus sütőprogram, 70 literes sütőtér, 5 sütőszint, teleszkópos sütősín, A+ energiaosztály. Akciós ár: 419.900 Ft


SMEG Dolce Stil Novo sütő

 

SF4604MCNR pirilitikus kompakt kombi sütő-mikro

SF6404MCNR fekete mikró_SMEG

A beépíthető kompakt sütő-mikro 13 sütőfunkcióval rendelkezik, gőztisztító funkcióval, 40 literes sütőtérrel, 3 szinten történő sütéssel. Akciós ár: 499.900 Ft

Minimal konyhabútor és SMEG Dolce Stil Novo beépített készülékek összhangja minden igényt kielégít.

Minimal konyhabútor_SMEG Dolce Stil NovoCVI618NR kompakt borhűtő, ami beépíthető sütő mellé és sütő fölé. Fekete üvegfrontja mögött 18 palack bor tárolására biztosítja a helyet és a megfelelő hőfokot. Akciós ár: 642.900 Ft

Smeg borhűtő

 

 

 

SMEG Dolce Stil Novo gépek

Igazi látványelem a konyhában SMEG gázfőzőlap, a különféle dizájn edénytartókkal. Íme egy kis ízelítő:

SMEG dizájn főzőlapAmikor a madarak tartják a tűz fölött az edényt!

Mi, naponta gyönyörködünk ezekben a fantasztikus készülékekben. Ha van kedved, gyere és nézd meg élőben a bemutatótermünkben. (1135 Budapest, Szegedi út 31.)

A készletről érdeklődj telefonon 1-270-9051.

 

Minimal konyha_Elica_BIO_elszívóval

Igazi kuriózum a minimál konyhabútor összeállításokhoz az ELICA új sziget és fali páraelszívója.

Az új dizájn és magas műszaki tartalom a tőkéletes megoldást nyújtja minden igényes konyhabútor összeállításhoz.

ELICA_BIO Sziget elszívó.....tökéletes megoldás a konyhában!

Elica_BIO_szigetelszívó1

Az Elica_BIO sziget páraelszívó 120 x 58 cm méretű,pácolt tölgy furnér borítással tökéletes összhangot biztosít egy minimál megjelenésű fehér/tölgy színű konyhabútorhoz.

A kürtő színe fehér, 3+1 fokozattal működő elszívó érintőkapcsolós vezérlésű,automatikus szenzor üzemmóddal biztosítja a kényelmes használatot. Az ELICA_BIO elszívó 7W teljesítményű, állítható színhőmérsékletű LED világítással teszi még komfortosabbá a főzést a konyhában. A+ energia osztályú, 125 - 496 (757) m3/h teljesítményű, 32-60(69) dB zajszinttel tökéletes élményt ad a főzés közben.

Elica_BIO_szigetelszívó2

Elica_BIO_szigetelszívó3

Az elegáns átlátszó érintőkapcsolókkal kiválaszthatjuk az intelligens szenzor üzemmódot, aminél a beépített érzékelőknek köszönhetően az elszívó saját maga választja ki az optimális teljesítményt.

Elica_BIO_szigetelszívó4Elica_BIO_szigetelszívó5

Az Elica-BIO elszívó felső lapjában lévő bemarás helyet biztosít a tablet, vagy telefeon részére, sőt az USB csatlakozónak köszönhetően a főzés közben is kézre esnek a kütyük. Már, ha  éppen receptet olvasol valamelyiken :-)

ELICA-BIO fali elszívó

Az új Elica _ BIO elszívó kapható fali változatban is. 90 cm széles, szintén tölgy furnérozott kivitelben rendelhető, fehér kürtővel. Kiegészítőként akár önálló fali, vagy lebegő polcot is tervezhetünk és rendelhetünk.

Elica-BIO_fali elszivó

Elica_bio_fali elszívó

Karácsonyig kedvezményes áron rendelhető mind a két típus, bruttó 359.900 Ft-tól.

És hol rendelheted meg: Admiral Stúdió

Részletekről érdeklődhetsz telefonon: 1-270-9051

Tervezz velünk! Az Admiral Stúdiónál nem csak a legújabb dizájn elszívókat rendelheted meg, hanem a komplett konyhabútorodat is tervezéssel, egyedi gyártással.

Várunk! Mikor érkezel?

Üdvök: Anikó