Ha a kérdésre a válaszod igen, akkor van még 2-3 heted, hogy megrendeld a konyhabútorod!

Bemutatótermünkben folyamatosak a konyhabútor tervezések és megrendelések. Többen tervezitek a karácsonyi ünnepek előtti költözést, az időtök nagyon ki van számolva. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és a szerelőink ne december 23-án csavarják be az utolsó csavart a konyhabútorodba, időben kell megrendelnek a konyhabútort, a beépíthető gépeket, mosogatót és egyéb konyhai kiegészítőket. Az Admiral Studioban mindent egy helyen beszerezhetsz, mi működő konyhát adunk adunk át Neked. Folyik a csapból.... a víz :-) , működik a sütő, a főzőlap,

A gyártók gőzerővel készítik elő a megrendeléseket, hogy mindenki elégedetten tegye le a munkát december 20-án.

Mit kell tenned, hogy karácsonyra kész, működő konyhád legyen:

Egy konyhabútor megvalósulási ideje az első találkozótól számítva minimum 6 - 8 hét. Vedd figyelembe, hogy a megbeszélésünkön elhangzottakat fel kell dolgoznunk, meg kell terveznünk. Ez általában 3 napot vesz igénybe. Neked kell idő, hogy az átküldött anyagot átnézd, átgondold és jelezd nekünk, ha módosítanál a terveken valamit. Így az első találkozótól, a megrendelésig eltelik legalább két két. A kiválasztott anyagok függvénye a gyártási idő.

A bútorlapos frontok gyártási ideje 3-4 hét. Ha festett, furnérozott, vagy tömörfa frontokat kérsz, akkor 6-10 között van a gyártási határidő.

Egy kicsit lehet ezen rövidíteni, ha az olasz partnerünk - Home Cucine - konyhabútorai közül választasz, hiszen a gyár 10.000 nm -en a gyártás mellett komoly raktárkészlettel rendelkezik, így a szállítási határidő lehet akár 2 hét is.

Tudom, nem könnyű a helyzeted! Sok mindent kell átgondolni, számolni, tervezgetni. De hidd el, ha időben elkezded a konyhabútoros tervezését, akár karácsonyra lehet egy működő konyhád.

Néhány gondolatébresztő fotó a munkáinkból:

Admiral Studio konyhabútor

Modern konyha_Admiral Studio

Admiral KonyhastúdióKonyhaterv_Admiral Konyhabútor Stúdió

KOnyhastudio bemutatóterem_Admiral Studio

Üveghátfal_konyhabútor_Admiral StudioKlasszika_modern_konyhabútor_Admira studioKeressetek bátran!

Üdvök: Anikó