Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Inox felület a konyhabútor összeállításban 1 _High tech konyhabútor

A beépített és a szabadonálló gépek felülete inox. A nem beépített hűtőknél a vevőink 90%-ban az inox felületet részesítik előnyben. A sütőknél már természetes az ujjlenyomatmentes keret, ami megkönnyíti a tisztítást.

Nézzük mi a helyzet, ha a konyhabútort szeretnénk inox felülettel kialakítani.

Inox konyhabútor

Fotó: Pinterest

Mit tudunk az inox (rozsdamentes) felületről? Milyen érzést kelt bennünk az inox látványa?

Hideg, tiszta felület. A mindennapi használatban sérülékeny, habár első hallásra ezen többen csodálkoznak. A konyhában ugye kaszabolunk, teszünk-veszünk. A használat közben vékony karcok keletkezhetnek a felületen, amit csak polírozással tüntethetünk el. De milyen már, hogy napszámban polírozok a konyhában egy kiadós családi ebéd után?

Fotó: Pinterest

Hová tervezzünk inox konyhabútort és mekkora méretben?

Én személy szerint jelzés értékkel tervezek vele, mert nagyon jól tud kinézni. Például egy loft lakásban a konyhasziget inoxból nagyon ütős lehet. És ugye egy loftban nem feltétlenül pörgünk a konyhában napszámban :-) .

Furnér és inox konyhabútor

Ha a teljes konyhabútor összeállítást inox frontokból gyártjuk, a látványban a high tech érvényesül. A rideg felületet a környezet meleg színeivel ellensúlyozhatjuk, így létrehozható a nagyon modern, de otthonos hangulat. A tervezésnél figyelni kell a ház adottságaira, a konyha elhelyezkedésre, a fényviszonyokra, ha nem szeretnénk ipari konyhát vagy egy boncteremre hajazó konyhabútort látni végeredményként.

Nézzünk néhány példát:

Ez már igen!

Döntsd el milyen konyhabútort szeretnél. Mi készen állunk megvalósítani.

 

Üdv

Anikó

Konyhai munkapultok - Anyagismeret lazán - 2

Régen volt a 28 mm vastag fehér, vagy különféle márványmintás munkalap és volt a gránit munkalap, jó esetben még megszerezhető volt a fa munkapult is. Aztán slussz.

A lakásokban leginkább a fantáziát nélkülöző egyszerű dekoros, 28 mm vastag munkalapokat lehetett látni sokáig. De mint annyi mindenben, ezen a területen is kinyílt a világ. A választásnak csak a fantázia és pénztárca szabhat határt.

Az Admirál Stúdióban igyekszünk minden munkalapot "élőben" is bemutatni, hogy a konyhabútortervezés során a frontok és munkalapok összenézhetők legyenek. Így a vevőink már el tudják képzelni, hogy milyen lesz a kész konyhabútor.

Ma már a normál munkalapok is rengeteg dizájn színben kaphatók, a vevőink is kapkodják a fejüket a választék láttán. Csak az Egger 38 mm vastag munkalapjaiból 90 féle munkalapot tudunk betervezni a konyhabútorba és további egyedi dekorból is gyártathatunk munkapultot. Az Egger mellett elérhetőek a Jaf-Holz kitünő munkalapjai is, hasonló nagyságrendben.

És jönnek a csodák: Techniston és Silestone munkalapok. Fantasztikus színek, fantaszikus megjelenés. A technistone munkalapok anyaga 93%-ban természetes anyagból készül és kiváló minőségű poliészter gyantával kötnek meg.

- keményebb a gránitnál, karcálló, saválló,

- 50 féle színben rendelhető, bármilyen formában és méretben

Szóval, az új konyhabútor tervezésekor nagyon sok féle munkapultból lehet választani. Biztos vagyok benne, hogy Te is megtalálod az "igazit".

Egyeztetésre várunk a 1135 Bp. Szegedi út 31. sz. alatti bemutatótermünkben, de addig is nézd meg a www.admiralstudio.hu oldalunkat.