Nem tudom emlékeztek-e még, volt réges régen mérték utáni szabóság. Most is van, de már divatműhelynek, divatszabóságnak, úriszabóságnak nevezik ezeket. Illetve a tervező után neveznek el öltönyöket, egyedi gyártású férfi és női ruhákat, amik biztosan nem köszönnek vissza rád úton-útfélen és akár az Oscár gálán is megjelenhetsz. Ettől egyedi és csak a Tiéd!

Akkor nézzük! Hol van a kutya elásva?

Ha a konyhabútorodról beszélünk, akkor a Te mértékutáni konyhaságod, mi vagyunk! Egy stúdió, ahol ismerik a konyhatervezés csínját-bínját. Így lesz az otthonod egyedi és nem egyenkonyha, amit a bútoráruházban összeválogatsz és lapraszerelten hazaviszel, aztán lesz, ami lesz! Tökéletesre nem igazán szokott sikerülni.

Az autódat is egyedileg rendeled meg igaz? Bemész a szalonba, tájékozódsz, beszélgetsz a kereskedővel, nézegeted a kiállított kocsikat és döntesz. Te pirosat szeretnél, 3 ajtósat, ilyen/olyan motorral, bőrüléssel egyéb extrákkal. És ollálá, 2 hónap múlva viheted haza a TE kocsidat, amit egyeztettél, kérdeztél, alkudoztál és a megvalósult álmot kapod meg a végén.

Miért adnád fel az álmodat, ha a lakásod konyhabútoráról van szó?

Válogass a színek, stílusok, összeállítások között kedvedre és tiszteltd meg magad azzal, hogy kitűnsz az átlag közül, mert megérdemled! Mert mertél álmodni és ismerjük a mondást: "Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni" (Walt Disney)

Te egyedi vagy, az otthonod tükrözze a Te személyiségedet, ízlésedet és ezt csak egyedi termékekkel tudod elérni.

www.admiralstudio.hu


Fényes lakk konyhabútor, színekre hangolva

Modern, szigetes konyhabútor festett fehér és wenge kombináció

Egyedi szürke, festett minmál stílusú konyhabútor csókkal :-)

Modern-légies fehér festett konyhabútor

A tervezéssel, gyártással kapcsolatos információért keresd az ADMIRAL STÚDIÓT.

www.admiralstudio.hu