Van fantáziád? Hát persze hogy van! Kaptál egy lehetőséget az olasz ELICA gyártól, rajtad áll, hogy élsz-e vele.

Fabrizio Crisá megtervezte nekünk a legváltozatosabb páraelszívót, amit betervezhetünk az otthonunkba.

Nem kell az inox felülettel kompromiszumot kötnöd, ha nem szeretnéd. Sőt! Engedd szabadjára a fantáziád. Tervezz elszívót a konyhádba! Az Elica NUAGE a vevői, tervezői szabadságot adja át mindenkinek, aki nyitott az újdonságra, akinek fontos a külünlegesség, akinek van bátorsága eltérni a megszokott formáktól és hagyományos páraelszívó megjelenéstől.

Elica_Nuage_páraelszívó

Elica NUAGE - 76 cm széles, festhető, vagy burkolható elszívó. Bármilyen színre festheted, vagy burkolhatod az elszívó palástját. Garantáltan nem lesz a szomszédnak a tiédhez hasonló megjelenésű páraelszívója.

narancs_Elica Nuage elszívóLehet okker színű!

Zöld elszívó_Elica_Nuage_konyhabútor

festheted bármilyen zöldre (is)

Konyhabútor_NuageLáthatatlanná válik, ha ezt szeretnéd.

Díszítheted mintával, kristállyal!

Az Elica Nuage páraelszívó 7W teljesítményű LED világítással készül. A páraelszívó teljesítménye 3 fokozatban működik a maximális teljesítménye 581 m3/h, ami bőven elég a normál háztartásokban.

Használhatod belső keringetéssel , de ki is vezetheted az elszívó mögött (láthatatlan) kivezetéssel.

Mi ez, ha nem a tökéletes megoldás a konyhádban?!

Szakíts a hagyományossal, legyen a konyhád különleges, hiszen Te is az vagy!

Ha egyedül nem boldogulsz, segítünk a konyhabútor összeállítást megtervezni, az anyagot kiválasztani, legyártjuk és beszereljük a komplett konyhabútor összeállítást, és persze betervezzük az Elica Nuage páraelszívót.

Elica_Nuage_páraelszívóAz elszívóról érdeklődhetsz a www.admiralstudio.hu oldalon keresztül, vagy telefonon 1-270-9051 vagy személyesen a bemutatótermünkben: 1135 Budapest, Szegedi út 31. Rendelhetsz a www.blancomania.hu oldalunkon is, ha az egyszerűbb.

Konyhabútor tervezés

Ha elszántad magad, most akciós áron rendelheted az Elica Nuage egyedi páraelszívót: 309.900 Ft - os áron. Nem tartunk nagy készletet (azért van néhány darab most is ) , ezért lehet, hogy 2-4 hét alatt érkezik meg a megrendelésed.

Szóval csak bátran!

Üdvök :-)

Anikó