Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Konyhabútor tavaszi hangulatban_zöld és szürke konyhabútor

Már érezzük a tavaszt, kizöldült a természet, mi pedig bátran tervezzünk a természet színeivel a konyhában (is). Régebben, bár mindig is szerettem, a konyhabútor összeálítások tervezésénél idegenkedtem az élénk színektől. Ma már bátran viszünk be színeket a konyhába, mert kell egy más hangulat, kell a különlegesség érzése a tervezés és a megvalósítás során.

Szóval ne féljetek megvalósítnai az elsőre vadnak tűnő álmot, akár a konyhatervezés során.

Elegáns sötétszürke és olivazöld összeállítás - finomra hangolva.

A zöld szín mellett a narancsot is betervezhetjük egy - egy felületre, akár a sziget pultjára, akár SMEG retro hűtő formájában.

Érzed a hangulatot?

 

 

És ahol minden infót megtalálsz: www.admiralstudio.hu

Fehér és fekete harmónia_konyhabútor

Egy gyönyörű, a századforduló idején épült polgári lakás felújításánál közreműködtünk. A Megrendelő is, és mi  egy modern, különleges konyhabútort álmodtunk, fehérben. A komplett felújításhoz az alaphangot ismét Sylburyhome adta.

Fehér festett konyhabútor

 

Festett konyhabútor

 

A magasfényű fehér konyhabútorba kapott helyett a Siemens mosó-szárítógép és a mosogatógép. A mosogató mi más is lehetne, mint  Blanco Elon XL6S fekete silgránit mosogató, a mobil rozsdamentes csepegtetővel.

Blanco Elon XL6S mosogató

 

A konyhabútor összeállításban, a mosogató alatt kapott helyet a Blanco Select 60/3 szelektív hulladékgyűjtő, a parktikus Orga fiókkal, amiben kivállóan lehet tárolni a mosogagép tablettát, szivacsot, szemeteszsákot.

Blanco Select 60/2

A konyhabútor egyik kiemelkedő dizájn eleme az Elica Nuage páraelszívó, ami túl azon, hogy rendkívül egyedi megjelenésű, bármilyen színre festhető/burkolható, nagyon hatékony teljesítménnyel is rendelkezik.

Elica Nuage-konyhabútor

Elica Nuage-elszívó

Az étkezőasztal és a konyhapult a fekete gránit, ami a fényével tökéletes összhangban van a fényes fehér festett konyhabútorral és egyéb kiegészítőkkel. A fekete-fehér csempeburkolat a Dado Bt.-től lett beszerezve, ahol minden esetben megtaláljuk a számunkra ideális burkolatot a konyhába és a lakás egyéb helyiségeibe egyaránt.

KOnyhabútor-konyhatervezés

Az étkező asztal mögötti falikép szintén Sylburyhome tervei alapján készült és került profi módon a festett falra.

A gyártás 6 hetet, a szerelés 2 napot vett igénybe. A Siemens gépek tökéletesen illenek a fekete/fehér hangulatba. Ismét egy elégedett Megrendelő, ismét egy sikerélmény.

Konyhabútor tervezés és gyártás: Admiral Stúdió

Elica páraelszívó, Blanco mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő: www.blancomania.hu és www.admiralstudio.hu

Minden információt és elérhetőséget megkapsz : 1-270-9051

Mert minden út a konyhába vezet :-)

Üdvök! Anikó

Mindenkinek kell egy klassz konyha

Hétvégére megosztom Veletek ezt a csodaszép konyhánkat. Na nem a miénk, van neki gazdasszonya, de az Admiral Stúdió által kivitelezve.

A magas elemek gesztenye furnérral  ( csodaszép, bátran állítom!) az alsó és a felső elemek magnólia színű fényes festett fronttal készültek.

A felső elemek alatt, bemart led-világítás teszi hangulatossá este a konyhát és biztosítja a kényelmes munkát a pulton. Az ELICA Cubo üveges dizájn elszívó szerelem volt az első látásra a Megrendelőnk részéről, de meg is értem :-)

Külön kérés volt a csempe helyett az üveghátfal, aminél több mintát kipróbáltunk, de a vissza a természetbe hangulat lett a nyerő. A konyhában sertepertélve teljesen olyan érzésünk támad, mintha az ablakon néznénk ki.

Konyhabútor és üveghátfal

A konyhai kisgépeket a reőnyös szekrény rejti, de mivel kihúzható, ezért használni is könnyű azokat. A toronyelemek belső, önállóan kihúzható fiókjai biztosítják a kamrafunkciót.

konyhabútor és üveghátal

konyhabútor modern

A mosogatónk mi más lenn, mint a Blanco AXIA II

S, tartuffo színben, üveg vágólappal

A Blanco silgránit mosogató 1,5 medencés, nagy gyümölcsmosó résszel. A magas Blanco Culina - S mini króm csapteleppel a nagy edények is kényelmesen elmoshatók. Az alsó sarokelemek természetesen LeMans sarokvasalattal készültek, így a sarkok sok edény tárolására alkalmasak.

üveghátfalKonyhabútor - üveghátfal

Üveg tolóajtó-konyhabútor

A tulajdonos kérésére betervezésre került az étkező és a konyha közé egy üveg tolóajtó, alul savmart, felül víztiszta üveggel. Célja: a szagok maradjanak a konyhában, és a vendégek ne lássák a konyhai pultot, csak a finomságokkal törödjenek.

modern konyhabútorA szeretnél egy csodakonyhát, nálunk megtalálod - tervezéssel, gyártással!

üdvök: Anikó

Konyhabútor - gondolj rá! Kérdezz - Felelek!

Sokan kezditek el tervezgetni a felújítás, építkezés előtt a leendő konyhabútort. Már látod magad előtt, hogy valahogy így fog kinézni. És minden gondolatod után, amit megválaszólsz magadnak, ezernyi új gondolat, új kérdés merül fel a konyhabútorral kapcsolatban.

Megnézel sok weboldalt,www.admiralstudio.hu nézelődsz bemutatótermekben, áruházakban. Látsz jobbnál jobb megoldásokat, de egyik sem a Te konyhád méretét tükrözi. Nem tudod igazából elképzelni milyen lesz ha ott lesz, ha már a Tiéd! Látsz sok színt, ami tetszik. De nem tudod elképzelni, hogy pont az hogy fog kinézni

 

Modern konyhabútor - Admirál Konyhastúdió

Most itt a lehetőség! Azt a rengeted kérdést felteheted, ígérem megválaszolom. Segítek a legjobb konyhabútortervet megtervezni és megvalósítani. Mert ne feledd - konyhabútort nem egy évre vásárolsz, minimum 10 évente cserélnek a statisztika szerint konyhabútort az emberek. Szóval ha ennyi ideig használod, nézed nap mint nap, legyen az legjobb! Mert megérdemled!

Modern és minimál konyhabútor

garzon konyhabútor

 

A kérdéseidre választ a www.admiralstudio.hu oldalon, vagy a budapesti bemutatóteremben 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Üdv:

Anikó

Konyhabútor - anyagismeret lazán 1.

A vevőknél az ismert kifejezés a konyhabútor gyártással kapcsolatban : MDF-ből kérem a konyhámat. Az MDF lap hivatalos elnevezése: közepes sürűségű farostlemez, farostból nagy nyomáson, gyantával, vagy anélkül készült bútoripari alapanyag.

Szóval van itt, ebben a témában némi fogalomzavar. És a fogalomzavar miatt a legtöbb esetben az árajánlotok összehasonlítása sem korrekt, mert nem az alma lesz összehasonlítva az almával és a vevő, hát hogyis mondjam, kicsit félre van vezetve. Mert a vevő a normál 18 mm vastag bútorlapot is MDF - nek hívja és ha erre nem hívja fel a gyártó (asztalos, stúdió stb.) a figyelmet azt én átverésszagúnak érzem.

Szóval az MDF és a bútorlap nem ugyanaz a kategória.

A bútorlapokat táblában, különböző fantázianevekkel és színekben tudjuk megvásárolni. Kaphatóak az uni színek (fehér, vanília, szürke, piros....) és a különböző fa utánzatú színek ( bükk, nyír, tölgy, wenge, cseresznye, körte...). A bútorlapból készült konyhák kedvezőbb árúak, mint az MDF fronttal készült konyhabútorok.

A konyhabútorok korpusza (bútortest) szinte minden esetben 18 mm vastag laminált bútorlapból készül. Készülhet a front is ebből a bútorlapból. Sok szép konyhát gyártottunk már az Egger bútorlapjaiból.

Modern konyhabútor - H1428 Woodline Mokka bútorlapból

 

A már említett MDF anyagból ajtófrontokat gyártunk és azt vagy fóliázzuk, ( a fóliák közül választhatunk uni színeket, vagy fautánzatú fóliákat) vagy festjük, vagy furnérozzuk azokat.

Tehát MDF anyagból készülnek a fényes festett konyhabútorok, a matt festett konyhabútorok és a furnérozott konyhabútorok.

Szóval, amit tisztázni kell a konyhabútor tervezés és az ajánlatkészítés során:

1. Milyen anyagból készül a front? (laminált, fóliázott MDF, festett MDF, furnérozott) az ár, na az nem midegy.

2. Milyen vasalatokkal készül a konyhabútor? Erre visszatérünk :-)

Nálunk, az Admiral Studiónál ezek a kérdések, információk, már az első megbeszélésen terítékre kerülnek. A bemutatóteremben közösen választjuk ki a vevőkkel a front és a korpusz anyagát, színét, hogy a vevő lássa pontosan hogy az ajánlat milyen műszaki tartalmat takar. Ja! És ez a műszaki tartalom az ajánlatban részletesen szerepel.

Ezekre érdemes minden konyhabútor ajánlatnál figyelni.

http://www.admiralstudio.hu/tervezestol-a-vacsoraig/12.html