Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Minimal konyha_Elica_BIO_elszívóval

Igazi kuriózum a minimál konyhabútor összeállításokhoz az ELICA új sziget és fali páraelszívója.

Az új dizájn és magas műszaki tartalom a tőkéletes megoldást nyújtja minden igényes konyhabútor összeállításhoz.

ELICA_BIO Sziget elszívó.....tökéletes megoldás a konyhában!

Elica_BIO_szigetelszívó1

Az Elica_BIO sziget páraelszívó 120 x 58 cm méretű,pácolt tölgy furnér borítással tökéletes összhangot biztosít egy minimál megjelenésű fehér/tölgy színű konyhabútorhoz.

A kürtő színe fehér, 3+1 fokozattal működő elszívó érintőkapcsolós vezérlésű,automatikus szenzor üzemmóddal biztosítja a kényelmes használatot. Az ELICA_BIO elszívó 7W teljesítményű, állítható színhőmérsékletű LED világítással teszi még komfortosabbá a főzést a konyhában. A+ energia osztályú, 125 - 496 (757) m3/h teljesítményű, 32-60(69) dB zajszinttel tökéletes élményt ad a főzés közben.

Elica_BIO_szigetelszívó2

Elica_BIO_szigetelszívó3

Az elegáns átlátszó érintőkapcsolókkal kiválaszthatjuk az intelligens szenzor üzemmódot, aminél a beépített érzékelőknek köszönhetően az elszívó saját maga választja ki az optimális teljesítményt.

Elica_BIO_szigetelszívó4Elica_BIO_szigetelszívó5

Az Elica-BIO elszívó felső lapjában lévő bemarás helyet biztosít a tablet, vagy telefeon részére, sőt az USB csatlakozónak köszönhetően a főzés közben is kézre esnek a kütyük. Már, ha  éppen receptet olvasol valamelyiken :-)

ELICA-BIO fali elszívó

Az új Elica _ BIO elszívó kapható fali változatban is. 90 cm széles, szintén tölgy furnérozott kivitelben rendelhető, fehér kürtővel. Kiegészítőként akár önálló fali, vagy lebegő polcot is tervezhetünk és rendelhetünk.

Elica-BIO_fali elszivó

Elica_bio_fali elszívó

Karácsonyig kedvezményes áron rendelhető mind a két típus, bruttó 359.900 Ft-tól.

És hol rendelheted meg: Admiral Stúdió

Részletekről érdeklődhetsz telefonon: 1-270-9051

Tervezz velünk! Az Admiral Stúdiónál nem csak a legújabb dizájn elszívókat rendelheted meg, hanem a komplett konyhabútorodat is tervezéssel, egyedi gyártással.

Várunk! Mikor érkezel?

Üdvök: Anikó

Klasszikusra hangolva_klasszikus konyhabútor

Klasszikusra hangolva a konyhában is.

Ahogy írom a blogot, és hallgatom Beethoven Klasszikus zenedarabját a Holdfény szonátát, nem tudok modern konyhabútorról írni. Hiába, az örök klasszikusok minden esetben megállják a helyüket a zenében, bútorban és az élet más területén is. Ami szép az szép!

A klasszikus stílusban készülő konyhabútoraink frontjai tömörfából, vagy gyönyörű fafurnérból készülnek. Az időtálló anyag és stílus melegséget sugároz, az esetleges "komor" hangulatot szépen lehet oldani a Technistone munkapulttal, modern konyhagépekkel, kiegészítőkkel.

A klasszikus megjelenésű konyhabútor összeállítást is 300 konyhabútor elemből tudjuk megtervezni, tehát a konyha a mai kornak megfelelő műszaki tartalommal, vasalatokkal, fékezős ajtókkal és fiókokkal készül.

A tömörfa frontok cseresznyefából, bükkfából, tölgyfából, nyírfából készülnek. A felületük lehet sima, szögletes vagy ívesen bemart. A végleges színt lakkozással, pácolással érjük el. Minden megrendelésnél elkészítjük a muntafrontot, hogy élőben is lásd, milyen lesz a kész konyhabútorod.

A furnérozott frontoknál több mint 80 fafurnérból választhatsz. Itt figyelj a furnér rajzolatára. Dönts el, hogy az erezet vízszintesen, vagy függőlegesen fusson a frontokon. Figyelj arra, ha a vízszintesen futó erezetet választod, a gyártásnál külön kell válogatni a furnérokat, több lesz a hulladék, magasabb lesz az ár. Viszont egy gyönyörű, egységes megjelenésű látványt kapsz.

A tömörfa frontokat lehet antikolni, festeni is amivel még ütősebb konyhabútort gyárthatunk Neked.

Még több klasszikus konyhabútor képet nézhetsz itt.

Ha klasszikus megjelenésű konhabútor keresel, ne menj el az Admirál Konyhastúdió mellett!

 

Ha bizonytalan vagy - ha meg kell oldani a problémádat a konyhával kapcsolatban - ha profi, lelkiismeretes kiszolgálást szeretnél, az Admirál Konyhastúddiót választod!

Üdv

Anikó

Telefon: 1-270-9051