A modern és a minimál stílusú konyhabútor összeállításokban egyre többször tervezünk üveghátfalat a konyhába, ami helyettesíti a megszokott csembe falburkolatot. Különleges hangulati eleme lehet a konyhabútornak ez a megoldás. Az üveghátfalakat minden esetben 6 mm vastag edzett üvegből gyártatjuk. Megjeneléne lehet sima festett, egyszínű felület, de lehetőség van üvegműves által tervezett és gyártott teljesen egyedi hátfal készítésére is.

Egyedi tervezésű és gyártású üveghátfal a konyhában

A ledvilágítással bevilágított hátfalak hangulatos, otthonos, meleg légkört sugároznak és ahogy minden konyhabútor összeállítás, úgy a választott hátfalpanel is egyéniséget tükröz.

Lecnher jégkockás üveghátfal - Admirál Konyhastúdió 2013.

Ma már nem akadály, hogy teljesen egyedi megjelenése legyen az otthonunknak. Az általunk forgalmazott üveghátfalakra több ezer fotóból lehet kiválasztani a leginkább tetsző képet, de lehetőség van saját készítésű fotók üvegre történő printelésére is.

New York-i éjszaka a konyhában

Az edzett üveghátfal biztonságos, időt álló. Tisztítása könnyű, normál üvegtisztítóval takarítható. Ami nagy előnye, örökre megszabadulunk a piszkos fugától. Sokan panaszkodnak, hogy főleg a világos színű fugák a csempék között piszkolódnak, tisztításuk macerás és soha nem lesz tökéletes. Az üveghátfalakkal ilyen gond nincs, hiszen az üveget egyben szállítjuk, fuga nincs.

Fehér üveghátfal ledvilágítással

Az üveghátfalak tervezése és gyártása nagy precititást igényel. Minden esetben a konyhabútor beépítését követően sablonozzuk fel a hátfalat, pontosan bejelölve a fali konnektorok méretét és helyzetét, hisze a beépítéskor nincs mód a javításra.

Lechner üveghátfal - tehenek a konyhában :-)

Bocis hátfalat tölünk még rendeltek, de semmi sem lehetetlen!

Egyedi tervezésű üveghátfal

Ha egyedi megoldásra vágysz, ha minőséget szeretnél, ha nem elégszel meg az átlagossal -  a megoldást a Admirál Konyhasúdió!

www.admiralstudio.hu

Konyhai üveghátfal málnával!

Piros, festett üveghátfal

30 cm magas üveghátfal a konyhában

Lechner üveghátfal és munkapult

Részletes információ: Admirál Konyhastúdió (1135 Budapest, Szegedi út 31)