Most sok képet fogok mutatni Nektek, de ez csak ízelítő abból a 2 millió lehetőségből, amiből kiválaszthatod a konyhádba, nappalidba, fürdőszobádba az üveghátfal vagy a beltéri üvegajtód fotóját.

Elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, hiszen aki elhatározza, hogy él ezzel a nagyszerű, különleges dizájn elemmel az otthonában, szóval neki biztoan van már elképzelése arról, hogy mit szeretne látni az üveghátfalon, a beltéri üvegajtón, vagy akonyhabútora felső elemének valamelyik ajtaján, vagya kandallója burkolatán.

Van most egy nagyon határozott Vevőnk, aki egy hete próbálja kiválasztania  konyhájába az üveghátfal fotóját. Én szóltam :-) ! Azt mondta, 2 nap is meg lesz a fotó. Most, egy hét elteltével mosolyogva szólt, lassúlt a tempó, viszont jobbnál jobb ötleteket, fotókat, mintákat talált és bocs, de még nem tudtak dönteni. Hát ilyen ez! Most csak néhány támát emelek ki és néhány fotót mutatok, amiből már készült, vagy most készül az üveghátfal.

Előszőr nézzünk az újdonságot. Most készült el a képen látható kandallóburkolat, ami igazán különlegessé fogja tenni a nappali hangulatát.

Íme:

Kandalló burkolat edzett üvegből

Konyhai üveghátfal csempe helyett - tenger és vitorlások a konyhában

Most mutatok néhány lehetőséget, amit a konyhádba, a csempe helyett tervezhetsz. Előnye, hogy teljesen egyedi lesz a konyhabútorod, könnyű tisztítani, a fuga nem koszolódik el az idő múlásával. Egyszóval ideális megoldás a konyhádban (is). A fotók, minták jogtiszták és szerkeszthetőek a szükséges méretre.

A lehetőségek, a 2 millió lehetségesből.

Az üvegjátfalak gyártásában partnerünk a Grafosklo. A megvalósításban, tervezésben keresd az Admirál Stúdiót.

Az üveghátfalakat tervezheted konyhabútorhoz csempe helyett, nappali bútor mellé falburkolatnak, konyhai felső szekrény üveges ajtajának, beltéri üvegajtóhoz, fürdőszobába, beltéri üvegkorlátnak és még számtalan lehetőség áll nyitva előtted, ha tervezgetsz. Kérdéseddel keresd Anikót az 1-290-9051 számon, vagy gyere el a bemutatótermünkbe: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Lehetsz vagány :-)

Lehetsz romantikus.

Jó válogatást, kellemes tervezgetést kívánok! Légy BÁTOR, legyen KÜLÖNLEGES az OTTHONOD!

Anikó