Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Karácsonyra beköltöznél?

Ha a kérdésre a válaszod igen, akkor van még 2-3 heted, hogy megrendeld a konyhabútorod!

Bemutatótermünkben folyamatosak a konyhabútor tervezések és megrendelések. Többen tervezitek a karácsonyi ünnepek előtti költözést, az időtök nagyon ki van számolva. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és a szerelőink ne december 23-án csavarják be az utolsó csavart a konyhabútorodba, időben kell megrendelnek a konyhabútort, a beépíthető gépeket, mosogatót és egyéb konyhai kiegészítőket. Az Admiral Studioban mindent egy helyen beszerezhetsz, mi működő konyhát adunk adunk át Neked. Folyik a csapból.... a víz :-) , működik a sütő, a főzőlap,

A gyártók gőzerővel készítik elő a megrendeléseket, hogy mindenki elégedetten tegye le a munkát december 20-án.

Mit kell tenned, hogy karácsonyra kész, működő konyhád legyen:

Egy konyhabútor megvalósulási ideje az első találkozótól számítva minimum 6 - 8 hét. Vedd figyelembe, hogy a megbeszélésünkön elhangzottakat fel kell dolgoznunk, meg kell terveznünk. Ez általában 3 napot vesz igénybe. Neked kell idő, hogy az átküldött anyagot átnézd, átgondold és jelezd nekünk, ha módosítanál a terveken valamit. Így az első találkozótól, a megrendelésig eltelik legalább két két. A kiválasztott anyagok függvénye a gyártási idő.

A bútorlapos frontok gyártási ideje 3-4 hét. Ha festett, furnérozott, vagy tömörfa frontokat kérsz, akkor 6-10 között van a gyártási határidő.

Egy kicsit lehet ezen rövidíteni, ha az olasz partnerünk - Home Cucine - konyhabútorai közül választasz, hiszen a gyár 10.000 nm -en a gyártás mellett komoly raktárkészlettel rendelkezik, így a szállítási határidő lehet akár 2 hét is.

Tudom, nem könnyű a helyzeted! Sok mindent kell átgondolni, számolni, tervezgetni. De hidd el, ha időben elkezded a konyhabútoros tervezését, akár karácsonyra lehet egy működő konyhád.

Néhány gondolatébresztő fotó a munkáinkból:

Admiral Studio konyhabútor

Modern konyha_Admiral Studio

Admiral KonyhastúdióKonyhaterv_Admiral Konyhabútor Stúdió

KOnyhastudio bemutatóterem_Admiral Studio

Üveghátfal_konyhabútor_Admiral StudioKlasszika_modern_konyhabútor_Admira studioKeressetek bátran!

Üdvök: Anikó

Összhang és köszönet = tökéletes konyhabútor

Ismét eltelt egy év! Az évek már csak ilyenek. És élveztük minden pillanatát. Hogy miért?

Mert gyönyörű megbízásokat kaptunk Tőletek. Egymás után kerültek megrendelésre és megvalósításra a terveink, egymás után valósultak meg a közösen megálmodott konyhabútorok, amik nem csak szépek, de funkcióban is tökéletesek lettek.

Ezekben a konyhákban most, így karácsony előtt, már lázas sütés-főzés van, készülnek a finomabbnál finomabb karácsonyi menük. A stúdiónk 2015-ben túlteljesítette az előirányzott tervet, köszönhetően az elégedett Vevőinknek, akik tovább ajánlanak bennünket és már külföldről is érkeznek érdeklődések, megrendelések.

Itt szeretném megköszönni a bizalmat, a beszállítói és háttércsapat egész éves pontos, megbízható munkáját, mert nélkülük nem sikerült volna.

Amikor konyhabútort tervezel, így áll össze a kép:

- kell egy jó stúdió, lelkes és hozzáértő tervezőkkel

- kell egy kiválló, a szakmáját alázattal és hozzáértéssel végző gyártói csapat

- kell egy profi szállító

- kell egy profi szerelőteam

Csak akkor lesz hibátlan a végredemény, ha ez a 4 dolog tökéletes összhangban működik.

Mert hiába tervezünk az íróasztal mellett tökéletes konyhabútor összeállításokat, ha nem jó a gyártás. Hiába jó a tervezés és a gyártás, ha a szállításnál nem vigyáznak úgy a bútorainkra, mint a hímestojásra. És hiába jó a konyhabútor tervezés, konyhabútor gyártás és szállítás, ha nincs egy tökéletes csapat, aki pontosan, határidőre összeszereli azt. Ennyi, de ez az ennyi itt MINDEN!

 

Modern festett magnólia konyhabútor

Wenge modern konyhabútor , üveghátfal

Fehér modern kpnyhabútor

 

Divatos modern konyhabútor

Klasszikus festett tömörfa konyhabútorLegyen a vágyad klasszikus, modern, vagy minimál konyhabútor, az Admiral Stúdiónál megtalálod az elképzelésednek megfelelő konyhabútor összeállítást.

Kívánunk békés, boldog ünnepeket és jó pihenést!

Boldog karácsonyt konyhabútorÜdvök!

Karácsony Anikó-Admiral Stúdió

Békés, boldog ünnepet

Ilyenkor karácsony tájékán nagy a sürgés-forgás a konyhában. De nem a tervezés, vagy az átalakítás miatt, hanem mert finomabbnál finomabb falatokat szeretnénk készteni a családunknak.

Szóval, hagyjuk most a munkát, ne tervezzünk konyhabútort. Adjuk át a lelkünk és a szívünk minden zugát a szeretetnek, a készülődésnek, a családnak, az ünnepnek.

Békés, boldog karácsonyi ünnepet kívánok Nektek!