Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Összhang és köszönet = tökéletes konyhabútor

Ismét eltelt egy év! Az évek már csak ilyenek. És élveztük minden pillanatát. Hogy miért?

Mert gyönyörű megbízásokat kaptunk Tőletek. Egymás után kerültek megrendelésre és megvalósításra a terveink, egymás után valósultak meg a közösen megálmodott konyhabútorok, amik nem csak szépek, de funkcióban is tökéletesek lettek.

Ezekben a konyhákban most, így karácsony előtt, már lázas sütés-főzés van, készülnek a finomabbnál finomabb karácsonyi menük. A stúdiónk 2015-ben túlteljesítette az előirányzott tervet, köszönhetően az elégedett Vevőinknek, akik tovább ajánlanak bennünket és már külföldről is érkeznek érdeklődések, megrendelések.

Itt szeretném megköszönni a bizalmat, a beszállítói és háttércsapat egész éves pontos, megbízható munkáját, mert nélkülük nem sikerült volna.

Amikor konyhabútort tervezel, így áll össze a kép:

- kell egy jó stúdió, lelkes és hozzáértő tervezőkkel

- kell egy kiválló, a szakmáját alázattal és hozzáértéssel végző gyártói csapat

- kell egy profi szállító

- kell egy profi szerelőteam

Csak akkor lesz hibátlan a végredemény, ha ez a 4 dolog tökéletes összhangban működik.

Mert hiába tervezünk az íróasztal mellett tökéletes konyhabútor összeállításokat, ha nem jó a gyártás. Hiába jó a tervezés és a gyártás, ha a szállításnál nem vigyáznak úgy a bútorainkra, mint a hímestojásra. És hiába jó a konyhabútor tervezés, konyhabútor gyártás és szállítás, ha nincs egy tökéletes csapat, aki pontosan, határidőre összeszereli azt. Ennyi, de ez az ennyi itt MINDEN!

 

Modern festett magnólia konyhabútor

Wenge modern konyhabútor , üveghátfal

Fehér modern kpnyhabútor

 

Divatos modern konyhabútor

Klasszikus festett tömörfa konyhabútorLegyen a vágyad klasszikus, modern, vagy minimál konyhabútor, az Admiral Stúdiónál megtalálod az elképzelésednek megfelelő konyhabútor összeállítást.

Kívánunk békés, boldog ünnepeket és jó pihenést!

Boldog karácsonyt konyhabútorÜdvök!

Karácsony Anikó-Admiral Stúdió

Varázslatos loft konyhabútor_SMEG retróval

A loft lakások mindig elbűvölnek az egyszerűségükkel és a bonyolultságukkal. Mert valljuk be a látszólag egyszerű dolgok megvalósítása (is) komoly tervezést és odafigyelést ígényel.

Loftokba szeretünk konyhabútort tervezni, mert  szabadságot ad a nagy tér. A tégla vagy vasbetonfalak hangulatába könnyen beillsezthetőek a meleg és hidegburkolatok, konyhabútorból pedig a minimáltól a festett klasszikus bútorig tervezhetünk szinte bármit, ami harmóniában van a többi bútorral.

Varázsolhatunk a színekkel, de tervezhetünk egy színnel, vagy faerezett anyaggal és feldobhatjuk az összeállítást a SMEG retró hűtővel és konyhai gépekkel.

Keretes fehér festett konyhabútor-SMEG fekete hűtő

Fehér konyhabútor-SMEG fekete hűtő

 

Fekete konyhabútor-SMEG fekete hűtőFérfiasan tökéletes - fekete festett konyhabútor-fekete SMEG hűtő

Konyhabútor

Igazi kuriózum lehet a SMEG farmerhűtő és a fekete SMEG cooker a szürke falak és a meleg színű padló mellett.

SMEG piros hűtő-fehér konyhabútorA SMEG piros hűtővel izzó hangulat keríthet hatalmába. Bátran bevállalható, ha különlegeset szeretnél.

SMEG kék hűtő

Rózsaszín

SMEG retro

SMEG kék hűtő-konyhabútor

KOnyhabútor festett

Klasszikus hangulat, festett tömörfa konyhabútor

Konyhabútor tervezés

A vagány zöld, fehér és szürke környezetben

 

Konyhabútor smeg gépek

Nem csak a hűtő színével, de a SMEG konyhai kisgépekkel is vihetsz színt a konyhába. A gyönyörű formák és színek mellett hasznos és praktikus segítőid lesznek ezek a masinák a sütés-főzésben.

Smeg gázlap, Smeg vízforraló

Ha kompletten szeretnéd átvenni a konyhabútorod! Ha nem szeretnél külön a vizbekötéssel, a gépek beüzemelésével időt vesztegetni. Ha egy jó konyhát szeretnél!

Ne habozz.... a megoldást kínáljuk.

Bemutatóterem: 1135 Budapest, Szegedi út 31. 1-270-9051

www.admiralstudio.hu

Üdv.: Anikó

Meglepetéééés - Konyhabútor a javából

Ti szeretitek a meglepetést?

Én szeretem ha egy jó meglepetés programról, buliról vagy egy igazán személyre szóló ajándékról van szó.

konyhabútor meglepetés

Na-de meglepetés konyhabútor !? Azt köszönöm, nem kérek! És te?

Történt, hogy egy régi kedves ismerős beugrott látogatóba a bemutatóterembe. Hamár itt volt, bele is szeretett néhány kiállított konyhabútor összeállításba. Megbeszéltük, ha lesz hová, ( új lakás) jön és megtervezzük közösen a konyhabútort, úgy ahogy megálmodta élete konyháját.

A tervezés megtörtént, az anyagokat kiválasztottuk, elkészült az ajánlat.

Hmmm! Drágák voltunk! Na nem személyszerint :-), hanem a konyhabútor ára ment a rászánt keret fölé. Próbáltuk a műszaki tartalmat csökkenteni, de a mi barátunk ragaszkodott az eredeti elképzeléséhez. Azt tanácsoltuk, hogy kérjen ajánlatot más konyhabútor gyártó cégtől, más konyhastúdiótól, de FIGYELEM : arra különösen ügyeljen, hogy azonos műszaki tartalommal készüljenek az árajánlatok.

konyhabútor műszaki tartalom

Na ez az, ami nem jött össze.

Mi megértettük. Igen, mindenkinek számít több tízezer forint egy költözésnél.

Ollllááááállllááááá! Jött a hír ... elkészült a lakás, kész a konyhabútor, irány háztűznézőbe.

Volt öröm és üröm is a barát arcán. Kicsit "savanyúan" mutatta a konyhabútorát nekünk.

Volt meglepetéééésss! De nem jó értelemben, sajnos. Persze spórolt... de milyen áron.

Nem az álmai konyhabútorát sikerült megvennie, viszont ezt kell használnia a következő 10 évben, mese nincs!

Az ajtók hangosan záródtak. A fiókok hangosan csukódtak. A lábazat nem aluminium, a fogantyúk egyszerű matt alu bárhol kapható a típusok. A frontok nem festettek, az összeállítás sem azokból az elemekből készült el, amiket mi beterveztünk. A sarokvasalatokat nem minősíteném!

Nálunk ilyen profi Blum vasalatokkal készül a konyhabútor.

Pedig Ő azt hitte, hogy olyan lesz, mint az álomkonyha, amit együtt kitaláltunk.

Elő az ajánlatokkal és nyissunk ki egy üveg Nyakast :-) . 15 perc alatt összehasonlítottuk az eredei ajánlatot és még másik hármat.

Kettőben nem volt részletes műszaki tartalom, és ebből az egyiket megrendelte, mert az ár jobb volt!

Refenciát nem nézett, mert az ár jobb vobb volt.

Tanulságot mindenki vonja le maga. Almát az almával - körtét a körtével. Ha értitek mire gondolok ;-)

üdvök: Anikó

A kiérdemelt bizalom_konyhatervezés

Ez a pár sort most kaptam egy kedves Megrendelőnktől. Az ilyenekért szeretjük csinálni. És a jó véleményből, az elégedett Megrendelőből több van,mint gondolnád!

"Kapcsolatom az Admiral Stúdióval és Anikóval egy E-Mal-el kezdődött, és egy csodálatos konyhával fejeződött be. Pontosabban remélem, hogy nem fejeződött be, csak talán ez a munka. Hiszen, öröm volt velük, vele dolgozni. Ez egy iterációs folyamat volt. Én elképzeltem valamit, de nem tudtam pontosan, hogy mit is. Anikó segített. Terveket, vázlatokat készített, én átnéztem, átgondoltam. Volt amit elvetettem, volt amit megfogadtam, volt amin meglepődtem, és utána fogadtam el.

Nem volt mindegy természetesen az ár sem, hiszen elég jól meghatározott költség keretben gondolkodtam. Nem mondom, a végére, ezen tágítottam, hiszen olyan varázslatos javaslatokkal ötletekkel állt elő a Stúdió, aminek nem lehetett ellenállni. És utólag örülök neki, hogy nem álltam ellen. És végül is azért nagyjából annyiba került, amit jó szívvel szántam erre.

Többszöri levél és rajz váltás után jöttek a személyes találkozók, a végleges simítások. A bútorlap, a berendezések kiválasztása. Nem kis fejfájást okozott a színek meghatározása, de Anikó segítsége, tapasztalata itt is sokat segített.

A kivitelezés rendkívül precízen, tervezetten, és flottul ment. Nem volt semmi meglepetés, “hú, ez így nem lesz jó”, meg hasonlók. Egyedül egy konnektor áthelyezését kellett megoldanunk, de erről csak én hittem, hogy probléma. A Stúdió szakemberei, percek alatt megoldották. Összeszerelés, beüzemelés, minden mint a karika csapás. Na persze köszönhetően, a rendkívül minőségi anyag és berendezés választásnak. Bosch gépekkel szereltük fel a konyhát, és meg kell mondjam, utólag már némi használat után is nagyon nagyon jó érzés ezeket használni. Precízek, pontosak, szépek, és jók. Úgy mint a konyha bútorai is. Lenyűgöznek az ajtók, ahogy záródnak, amilyen kényelmes használni, és amennyire precízek.

Köszönet Anikónak a tervezésért, és a Stúdiónak az álom kivitelezéséért. A mellékelt képek talán helyettem is beszélnek."

 

Hát, ennyi!

www.admiralstudio.hu


Miért "drága" az üveghátfal a konyhabútorhoz?

Nagyon komoly kérdés, és nagyon komoly választ adok rá!

Az egész témakört nagyon jól kifejezi egy magyar közmondás: Olcsó húsnak híg a leve.

Kezdtek összezavarodni, igaz?  Hogy jön össze a miért drága, az olcsó hússal?

Hát így!

Amikor megtetszik Neked egy szuper megoldás, mint például az üveghátfal a konyhabútorodhoz, elkezdesz tájékozódni a neten, telefonálsz, ajánlatot kérsz. Az olyan kiváló cégek, mint az Admirál Stúdió korrektül tájékoztat az üveghátfal műszaki tartalmáról.

Nálunk így néz ki az üveghátfal műszaki tartalma:

 • 6 mm vastag, edzett üvegből készülnek
 • a színt, mintát, képet (Bridgestone fólia) 150 fokon ráégetjük az üvegre
 • ütésálló
 • gáz főzőlap mögé is biztonsággal beépíthető
 • UV álló
 • jogtiszta 2 millió képből, mintából választhatsz
 • a tervezőprogrammal saját magad is tervezhetsz (konfigurator menü)

A végeredmény: biztonságos, gyönyörű üveghátfal, amely könnyen tisztítható, az évek múlásával sem veszít a színeiből és a fényéből, szóval kiváló minőség, pontos előkészítés, felmérés és helyszíni szerelés. A mi üveghátfalaink a konyhában:

Pink üveghátfal

 

Hullám üveghátfal

 

Akkor nézzük az "olcsó" megoldást!

Megnéztem néhány konyhai üveghátfalat, amit itthon "okosban" gyártottak, hozzáértő üvegesek. Mert ugye, megfelelő technológiai felkészülés nélkül, itthon is mindenki tud üveghátfalat gyártani, ha a jelszó: olcsó legyen! Az alábbiakról a Megrendelő nem lett tájékoztatva :-( . Mert ha elmondják az információkat a Megrendelőnek és Ő ennek ismeretében dönt úgy, hogy mégis az olcsót választja, akkor nincs gond. Tudta, vette, így járt. De sajnos nem erről van szó.

Ezt tapasztaltam:

 • a hátfal 2x 4 mm vastag sima ablaküvegből készül
 • törik
 • a két üveg közé ragasztott kép egy idő után a beszívárgó párától tönkre megy
 • a kép nem UV álló
 • gáz főzőlap mögé nem ajánlott
 • karcolódik

 

Röviden, de velősen: ennyi a két termék között a különbség.

A minőségnek ára van, ez nem titok. De ha belegondolsz, a "tökéletlen" minőségért kifizett pénz a legdrágább megoldás.

Mit szeretnél?

 • minőséget
 • tartós, garanciával gyártott üveghátfalat
 • egyedi üveghátfalat
 • szakszerű felmérést, gyártást, szerelést

Ez az, amit nyújtunk Neked, ha szeretnéd feldobni a konyhádat, a nappalidat vagy a fürdőszobádat egy elegáns, különleges dizájn-elemmel.

És ahol a tökéleteset megkapod: http://www.admiralstudio.hu/uveghatfal/27.html

Kreatív üveghátfal, ajtófront a lakás minden pontján

Most sok képet fogok mutatni Nektek, de ez csak ízelítő abból a 2 millió lehetőségből, amiből kiválaszthatod a konyhádba, nappalidba, fürdőszobádba az üveghátfal vagy a beltéri üvegajtód fotóját.

Elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, hiszen aki elhatározza, hogy él ezzel a nagyszerű, különleges dizájn elemmel az otthonában, szóval neki biztoan van már elképzelése arról, hogy mit szeretne látni az üveghátfalon, a beltéri üvegajtón, vagy akonyhabútora felső elemének valamelyik ajtaján, vagya kandallója burkolatán.

Van most egy nagyon határozott Vevőnk, aki egy hete próbálja kiválasztania  konyhájába az üveghátfal fotóját. Én szóltam :-) ! Azt mondta, 2 nap is meg lesz a fotó. Most, egy hét elteltével mosolyogva szólt, lassúlt a tempó, viszont jobbnál jobb ötleteket, fotókat, mintákat talált és bocs, de még nem tudtak dönteni. Hát ilyen ez! Most csak néhány támát emelek ki és néhány fotót mutatok, amiből már készült, vagy most készül az üveghátfal.

Előszőr nézzünk az újdonságot. Most készült el a képen látható kandallóburkolat, ami igazán különlegessé fogja tenni a nappali hangulatát.

Íme:

Kandalló burkolat edzett üvegből

Konyhai üveghátfal csempe helyett - tenger és vitorlások a konyhában

Most mutatok néhány lehetőséget, amit a konyhádba, a csempe helyett tervezhetsz. Előnye, hogy teljesen egyedi lesz a konyhabútorod, könnyű tisztítani, a fuga nem koszolódik el az idő múlásával. Egyszóval ideális megoldás a konyhádban (is). A fotók, minták jogtiszták és szerkeszthetőek a szükséges méretre.

A lehetőségek, a 2 millió lehetségesből.

Az üvegjátfalak gyártásában partnerünk a Grafosklo. A megvalósításban, tervezésben keresd az Admirál Stúdiót.

Az üveghátfalakat tervezheted konyhabútorhoz csempe helyett, nappali bútor mellé falburkolatnak, konyhai felső szekrény üveges ajtajának, beltéri üvegajtóhoz, fürdőszobába, beltéri üvegkorlátnak és még számtalan lehetőség áll nyitva előtted, ha tervezgetsz. Kérdéseddel keresd Anikót az 1-290-9051 számon, vagy gyere el a bemutatótermünkbe: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Lehetsz vagány :-)

Lehetsz romantikus.

Jó válogatást, kellemes tervezgetést kívánok! Légy BÁTOR, legyen KÜLÖNLEGES az OTTHONOD!

Anikó

 

 

Magyar vs. külföldi _konyhabútor

Én kipróbáltam mindet! Dolgoztam olasz, német és hazai gyártású konyhabútorokkal. Most megosztom veletek az előnyöket ha vannak és a hátrányokat, ha vannak. Borítékolom, hogy vannak :-)

 

Nézzük a hazai gyártású konyhabútorok előnyeit.

 • nincs méretkorlát, a konyhabútor elemeknél jelentős felár nélkül el lehet térni a standard elem méretektől
 • nincs meghatározott bútorcsalád, így bármilyen fronttal gyártható a konyhabútor - fényes vagy matt festett front RAL színekben, tömörfa frontok egyedi marással, 80 furnér az alapkínálatban, az összes EGGER bútorlap raktárról élérhető
 • legalább 6 munkalapgyártó kínálatából választhatsz
 • a korpusz (bútortest) az összes EGGER bútorlapból választható
 • közvetlen kapcsolat a gyártással
 • rövid szállítási határidő
 • a gyártással összhangban lévő tervezők,szerelők
 • egyedi lesz a konyhabútorod
 • egy kéz fogja össze a tervezést, gyártást, szállítást, beépítést, üveghátfal és gépek beszerelését, beüzemelését
 • minden felvetésre a gyártás azonnal reagál

A hazai gyártás előnye - ha az Admirál Stúdiót választod: rendelsz, nincs gondod, átveszed, főzől! Kulcsrakészen adjuk át a konyhád - gondold végig mennyi időt, pénzt és energiát spórolsz velünk!

 


Az előző felsorolásból már láthatod az olasz, német, lengyel, szlovák bútorok hátrányait, de íme:

 • standard elemekből tervezhető a konyhabútor, igaz legalább 200 elemből választhatsz
 • a gyártó kínálatában klf. fantázianevű bútorcsaládok csak adott színű korpusszal (4 féle) rendelhetők, a bútorcsaládban a front is 4 színből választható.
 • a munkalapot az adott gyártó, egy beszállítójának 8-10 színéből választhatod
 • az egyedi méretek gyártása komoly felárral történik
 • nincs személyes kapcsolat a tervező, a szerelő és a gyártó között
 • hosszabb szállítási határidő
 • a méret és "színkorlátozás" a gyártás optimalizálása miatt van, hiszen a külföldi gyártók több 1000 nm-en gyártanak, nagy mennyiségben veszik az alapanyagot, sorozatban gyártanak

Az olasz gyártók nagy előnye a dizájn. Eddig csak az olasz bútorgyártóknál találtunk úgynevezett posztformingolt ajtófrontokat, ami a frontok függőleges éleinek "gömbölyítését" jelenti és profi módon gyártják a 6 cm vastag munkalapot.

Ma már alapelvárás a bútoroknál a minőségi fékezős vasalat, amit a magára valamit is adó hazai gyártóknak is alapban kellene adniuk a konyhabútorokhoz. Ilyen minőségi vasalatok a BLUM, Hettick, Hefele.

Ha hazai gyártású konyhabútort rendelsz a stúdióban az olyan, mintha méretre gyártott lenne a ruhád/öltönyöd és nem konfekció darab.

Félreértés ne essék, szeretem az olasz bútorokat, de a Vevői/tervezői szabadságot a hazai gyártásnál maximálisan élvezzük!

Ha többet akarsz, gyere hozzánk!

Üdv

Anikó

1-270-9051

A profizmus minden kedvezménynél többet ér!

Mostanában láttam egy reklámot. Jó, rendben! Láttam többet is, de erre felkaptam a fejem! Nem azért mert ütős, hanem azért, mert a szakmába vág.

A reklám arra buzdít (nem a skandináv áruház reklámja) , hogy válogass a konyhabútor elemek között, amik össze vannak már állítva, tervezd meg a konyhabútorodat, majd szállítsd el és szereld össze az elemeket.

Ha megnézed a szerelésről a képeket, megérted!

Ebből én ezt értem: a konyhabútor tervezés és szerelés olyan, mint a foci. Mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá! Az eredményeket a fociban ismeritek! Ne akard az új konyhabútorodnál is megismerni.

Mi szükséges egy konyhabútor összeszereléséhez, hogy 2 nap alatt főzni is tudj benne.

 1. 1 vagy 2 fő kiváló szakember, akik a konyha nagyságától függően 1-2 nap alatt kompletten összeszerelik a konyhád
 2. 1 fő kiváló vízszerelő ( ritka, mint a fehér holló) aki 1 óra alatt beköti a mosogatót, csaptelepet, mosogatógépet (én ismerek egyet :-) )
 3. 1 fő villanyszerelő, aki a beépített gépeket 1 óra alatt üzembehelyezi.

Mi szükséges egy konyhabútor összeszereléshez, ha Te szereled össze a konyhabútorod:

 • vegyél ki minimum 3 nap szabadságot ( inkább menj kirándulni, vagy sörözni)
 • szerezz be jó szerszámokat (ezért fizess az áruházban)
 • hívj át legalább két barátot ( ők is vegyenek ki szabadságot)
 • a párodat küldd el otthonról, mert tuti összevesztek a szerelés alatt
 • a pizzafutár telefonszáma, mert 3 napig csak hideget esztek

Így néz ki szerelés közben a konyhád (alsó kép :-) ):

Konyhabútor, szerelés közben

Ne gondold azt, hogy a szerelési díjon spórolni fogsz!

 

Ha konyhastúdióban rendeled meg a konyhád, a profi tervezés és tanácsadás mellett a szerelést is vállaljuk kiválló szerelőinkkel. Ha a szereléssel készen vagyunk másnap már megy a víz, és a villanyszerelő, hogy komplett, használatra alkalmas konyhát adjunk át Neked.

Szóval az elején említett "Spórolj és szereld magad" tanácstól én menekülnék a helyedben.

Mert profi konyhát szeretnél ugye? A profizmus minden kedvezménynél többet ér!

Ha a profizmust választod, keress bennünket : www.admiralstudio.hu

Üdvök:

Anikó

Őszi újdonságok a konyhában

Az augusztusi viszonylagos csend után örömmel tapasztaltam, hogy újból nagy a nyüzsgés a bemutatóteremben.  Egyre több konyhabútor egyeztetés zajlik és nagyon sokan érdeklődtök az előző írásban bemutatott üveghátfalakról, egyedi beltéri üvegajtókról.

Az ősz is tartogat újdonságokat a konyhabútorozás területén. A következő bejegyzésben bemutatom a Blanco új akciós katalógusát, amiben van néhány szépséges újdonság, az eddig megszokott magas minőségben.

Előzetesként csak enny: 22 cm mély silgránit mosogató!

Megmutatom az új SMEG konyhai kisgépeket, hogy már most gondolj a karácsonyra :-)

Érkeznek az új alapanyagok, amikből szebbnél szebb konyhát, nappalzt varázsolunk az otthonotokba.

Ősszre fel!

Üdv:

Anikó

Játssz a színekkel és a formákkal a konyhádban, irodádban - konyha-üveghátfal-fotó

Végre magyarul is elérhető partnerünk, a Grafosklo honlapján a konyhai üveghátfal tervezőprogram, a konfigurátor menüpontban. A sok megbeszélést követően úgy érzem sikerült a sok kiváló fotóból, az eddigi tapasztalatok alapján a legnépszerűbb képeket/mintákat a programba integrálni.

Tervezgess bátran, szárnyaljon az a fantázia, alkoss különlegeset a konyhádba!

Konyha, üveghátfal

Konyhabútor, üveghátfal képpel

Ha a konfigurátorban lévő képek közül nem tudsz választani, sebaj. Keress meg bennünket és megadjuk annak a több mint 2 millió fotónak az elérhetőségét, ahonnan jogtiszta képek közül válogathatsz.

Ne állj meg a konyhádban! Tervezz beltéri üvegajtót, térelválasztót  az igényes irodádba is. Ha az irodádban a céged logoját szeretnéd hangsúlyozni - tudod, marketing - akár beltéri üvegajtót, akár a térelválasztót vagy esetleg a recepción egy logozott üvegajtós szekrényt is rendelhetsz.

Igényes irodai üveg-tolóajtó egyedi fotóval

Egyedi üveg-falburkolat virágmintával

Kétszárnyú beltéri üvegajtó - levélmintával

Beltéri üvegajtó fotóval

Konyhai üveghátfal dizájn

Hullám - mintás üveghátfal a konyhában, a beltéri üvegajtón és az üvegkorláton.

Segítünk megvalósítani az álmaidat, főleg ha különlegeset szeretnél a konyhádba, a nappalidba, az irodádba.

Várjuk lakberendezők, belsőépítészek jelentkezését a közös munkához.

Admirál Stúdió

Elérhetőségeink:

kapcsolat@admiralstudio.hu

Tel: 1-270-9051

Üdv: Anikó