Ahogy ígértem, itt a másik rémes konyhabútor összeállítás. A cikk végén megmutatom, hogy az Admiral Stúdió hogyan oldotta meg a problémákat, hogyan lett egy szuper konyhabútora a Megrendelőnknek.

Ezeket a képeket egy belvárosi, új építésű társasházban készítettem. A story röviden: felméréskor kiderült, hogy a sütő részére az építész/kivitelező csak 45 cm helyet hagyott, és ennek megfelelően készítette el az elektromos kiállásokat és az elszívó kivezetést. A Megrendelő nem akart komoly plusz pénz kifizetni az áthelyezésekért, a beruházó viszont azt mondta, hogy:

"Nem értem miért kell ekkora felhajtás egy konyhabútornak, jöjjön nézze meg az alattunk lévő lakást, ott is megoldották!"

Megnéztem, ezt láttam. Megoldották. Megoldották????

- strang miatt a fiók mélység csökkentve és itt sem fért el a 60 cm széles sütő/kerámialapos elem a 45 cm széles "résben"

- a sütő kilóg a konyhabútor síkjából, mert a strangfal széléhez igazították az elemet, hogy a fordulóban is lehessen 60cm mélységű pultot tervezni a mosogató részére

- a mosogatógép nem fért be az összeállításba

- az elszívó kiállását látod a strangon? Soha nem lesz bekötve ide a páraelszívó!

Mosogatógép nincs, pedig jó tervezéssel lehetett volna!

A konnektorokat feljebb kellett volna helyeztetni - ez így szerinted jó és szép megoldás?

Az örök kedvencem! Vízkiállás rossz helyen, ezért kaszaboljuk szét a hátfalat és a korpuszt!! Probléma megoldva! Te nem ilyen egoldást szeretnél látni a konyhádban igaz? Nyugtass meg, hogy nem!

Vízkiállás a mosogatós elemből szemlélve. Ez nem profi megoldás! Ez barkácsolás!

Ennek a káoszos elrendezésnek a látványa... a stranggal fűszerezve..jajjjj!

Az elszívó teste oldalról látszik és csúnya!! Annyi, de annyira amatőr! És ezért valaki/valakinek megint pénzt fizetett!

És most megmutatom, hogy mi, az Admirál Stúdió melyen konyhabútor összeállítást terveztünk a felette lévő lakásba, a Megrendelőnk teljes megelégedésére.

 

A strang elé egy egyedi mélységű polcos elem került. A konyhabútor első síkja szépen fut az összes alsó és felső elemnél. A falra falburkolat került, ami megegyezik a munkalappal.

A Blanco silgránit, jázmin színű mosogató fölé, a felső elembe egy beépített mikró kerül.

 

A sütős elem mellé került beépítésre a teljesen integrált, 45 cm széles mosogatógép, közel a vízkiálláshoz.

A főzőlap fölé Elica Wave szigetelszívó került, amit a Tulajdonos Olaszországból hoz, ezért nincs még beépítve.

A hátfalpanel miatt nincs szükség vízvetőrem mert a panel ráül a pultra, így a konnektor helyzetén sem kellett változtani.

A kész konyhabútort a beruházó is megnézte. Csettintett egyet és azt mondta: Le a kalappal, látom a különbséget :-) Ajánlhatom Önöket más lakástulajdonosnak?

Természetesen igen, minden ajánlást köszönünk. És büszkék vagyunk erre a konyhánkra is. A lakásban a bútorozás folytatódik, jönnek a gardróbok, nappalibútorok.

Célünk, hogy az elgédett Vevőink jó és praktikus konyhabútor megoldásokat kapjanak, amit örömmel használnak és jó hírünket tovább adják barátaiknak, ismerőseiknek.

Üdv

Anikó