Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Konyhabútor szerelés ... Ne akard megspórolni

Látom egy reklámban: "Spórold meg a konyhabútor szerelés árát! Szereld magad az új konyhabútorod."

Miért nem értek egyet a szereld magaddal?

 • egy profi gyártó alapból összeszereli a helyszínen a konyhabútort
 • egy profi gyártó a műhelyében szuper csapolással, korpuszpréssel állítja össze a konyhabútor elemeket, ettől stabil, tartós lesz

Konyhabútor

 • a konyhabútor szerelésnek vannak speciális "fogásai", ezektől (is) lesz tökéletes az új konyhabútorod
 • a profi gyártó profi szerelőjének profi gépei, eszközei vannak (pl.: Festool) amikkel pontosan, gyorsan lehet dolgozni a helyszíni szerelésnél

Konyhabútor szerelés

 

Nézzük mennyit veszítesz ha magadra vállalod a szerelést, a spórolás reményében:

 • IDŐ! A konyhabútor méretétől, bonyolultságától függően egytől, akár 3 napig is eltarthat az összeszerelés.Számold ki ha dolgoznál a vállalkozásodban, munkahelyeden, a szerelés ideje alatt milyen üzletet köthetnél, mennyit keresnél
 • Béke és nyugalom! Ha nem megy gördülékenyen ( és miért menne?) a szerelés bosszús leszel, morogni fogsz, utálni fogod az egészet. Mert hiányzik, vagy nem olyan a csavar. Mert szerinted "ez ide nem passzol" Pedig de ;.) és még sorolhatnám.

Konyhabútor szerelés

Milyen problémáid lehetnek, ha magadra vállalod a szerelést:

 • Hogyan és mivel vágod ki a munkalapot a mosogató és főzőlap részére?
 • Hogyan rögzíted a mosogatót és a főzőlapot?
 • Hogyan illeszted össze a munkalapot?
 • Hogyan építed be szakszerűen a beépíthető gépeket?
 • Hogyan oldod meg a nem függőleges és nem vizszintes és nem derékszögeket a szerelésnél?

Ezernyi kérdés és feladat, amit egy szakértő szerelőcsapat akik mindennap konyhabútorszereléssel foglalkoznak és már a szerelés előtt felkészülnek egy adott konyhabútor összeállításnál az esetleges kritikus pontokra, csípőből megoldanak a helyszínen.

Szóval gondold végig, mérlegelj, számolj! És döntsd el megéri-e Neked a "spóroltam X tízezer forintot?!

Konyhabútor szerelés

Konyhabútor szerelés Konyhabútor szerelés

Hogy az álom valósággá váljon..

A legtöbb Megrendelőnk csodálkozik azon, hogy a bemutatóteremből, a tervezőasztal mellől megyünk ki felmérni a leendő munka helyszínét. A legtöbb konyhabútor stúdióban a bemutatóteremben leegyeztetik a vevői igényeket, majd a szerződéskötés után egy másik ember megy ki a lakásba a felmérést elvégezni.

Mi az Admiral Srúdióban nem így csináljuk :-)

Aki egyeztet a Megrendelővel, az a kolléga megy ki a lakásba és sk. végzi a felmérést, egyeztet a helyszínen a Megrendelővel és a kivitelezővel (burkoló, vizes, villanyszerelő és még sorolhatnám a szakembereket). És Ő adja gyártásba a megrendelt konyhabútort, szervezi a kiszállítást és a szerelést.

konyha-felmérés

Hogy miért így történik nálunk a konyhabútor - gardrób - nappalibútor - fürdőszobabútor megrendelés?

Roppant egyszerű a magyarázat!

Szeretünk képben lenni!

Így nem veszik el információ!

Nincs mutogatás - (én mondtam -  de nem mondtad - nem mérted fel - nem szóltál) egy kézben van a munka a tervezéstől a megvalósulásig.

konyhatervezés

Egy biztos kapcsolat van a Megrendelő és a Stúdió között. Kialakult a bizalom, értjük egymást, nincs mellébeszélés.

A végeredmény pedig magért beszél. Szeretjük minden megvalósult munkánkat, büszkék vagyunk rájuk.

fa konyhabútor

Várunk egy izgalmas tervezésre a bemutatóteremben: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Üdvök: Anikó

Tervezzünk együtt konyhát! De így?

Mostazánmármuszájleírnom :-)

Jó pár napja nem írtam, de ma olyan történt..... hogy nem bírok magammal. Dübörög a bemutatóterem, napi 2 - 3 egyeztetés, folyamatos gyártásbaadások, kiszállítás, szerelések.

Szóval nem unatkozunk - szerencsére! Ma megérkezett két fiatal srác, az egyik most vett egy lakást és konyhabútort szeretne. Bemutatkozunk, beszélgetünk. Mivel volt a következő egyeztetésig még 1 órám, gondoltam fussunk neki a megbeszélésnek.

Kérdem: Alaprajz van a lakásról? Elég egy egyszerű skicc, de jó lenne, ha méretek is lennének.

Mondják: Persze, készültünk.

No akkor uccu, fussunk neki! És elővették! Mit elővették? Elővarázsolták. A farzsebből.

Ezt!

Igen, igen, jól látod :-D! Valami számlaféle hátulján egy 2 x 3 cm vonal és bolhaméretű számok.

Mondom ez most komoly? Kikeredett szemekkel néznek. Az hát! Én meg mondom: meghát!

Szeretem a kihívásokat. Fogjunk hozzá. A vizes elektromos kiállások helyéről nem tudnak mit mondani. Mondon, akkor offoljuk ezt az "egyeztetést". Tiszteljük meg már egymást annyira, hogy egy kicsit felkészülten, nem egy ilyen használhatatlan fecnivel jönnek el.

Nem kérünk precíz terveketm arra itt vagyunk mi. De könyörgöm, ezt Neeeeeeeeeeeeeeee!

Néhány olyan, amiből pontosan és jól tudunk közösen tervezni:

Ha vannak méretek, az szuper. De ha csak egy A4 méretű kézi skiccet felrajzoltok a főbb méretekkel, már rohamléptekben fogunk haladni.

Szóval gyertek, tervezzünk együtt! És csodaszép lesz a végeredmény, elhiheted.

 

A kiérdemelt bizalom_konyhatervezés

Ez a pár sort most kaptam egy kedves Megrendelőnktől. Az ilyenekért szeretjük csinálni. És a jó véleményből, az elégedett Megrendelőből több van,mint gondolnád!

"Kapcsolatom az Admiral Stúdióval és Anikóval egy E-Mal-el kezdődött, és egy csodálatos konyhával fejeződött be. Pontosabban remélem, hogy nem fejeződött be, csak talán ez a munka. Hiszen, öröm volt velük, vele dolgozni. Ez egy iterációs folyamat volt. Én elképzeltem valamit, de nem tudtam pontosan, hogy mit is. Anikó segített. Terveket, vázlatokat készített, én átnéztem, átgondoltam. Volt amit elvetettem, volt amit megfogadtam, volt amin meglepődtem, és utána fogadtam el.

Nem volt mindegy természetesen az ár sem, hiszen elég jól meghatározott költség keretben gondolkodtam. Nem mondom, a végére, ezen tágítottam, hiszen olyan varázslatos javaslatokkal ötletekkel állt elő a Stúdió, aminek nem lehetett ellenállni. És utólag örülök neki, hogy nem álltam ellen. És végül is azért nagyjából annyiba került, amit jó szívvel szántam erre.

Többszöri levél és rajz váltás után jöttek a személyes találkozók, a végleges simítások. A bútorlap, a berendezések kiválasztása. Nem kis fejfájást okozott a színek meghatározása, de Anikó segítsége, tapasztalata itt is sokat segített.

A kivitelezés rendkívül precízen, tervezetten, és flottul ment. Nem volt semmi meglepetés, “hú, ez így nem lesz jó”, meg hasonlók. Egyedül egy konnektor áthelyezését kellett megoldanunk, de erről csak én hittem, hogy probléma. A Stúdió szakemberei, percek alatt megoldották. Összeszerelés, beüzemelés, minden mint a karika csapás. Na persze köszönhetően, a rendkívül minőségi anyag és berendezés választásnak. Bosch gépekkel szereltük fel a konyhát, és meg kell mondjam, utólag már némi használat után is nagyon nagyon jó érzés ezeket használni. Precízek, pontosak, szépek, és jók. Úgy mint a konyha bútorai is. Lenyűgöznek az ajtók, ahogy záródnak, amilyen kényelmes használni, és amennyire precízek.

Köszönet Anikónak a tervezésért, és a Stúdiónak az álom kivitelezéséért. A mellékelt képek talán helyettem is beszélnek."

 

Hát, ennyi!

www.admiralstudio.hu


Ha a megrendelőt nem lehet meggyőzni_praktikus konyhabútor

Az előző bejegyzésben írtam egy konyhabútor összeállításról, amit a leendő megrendelő tervezett. Az egyeztetésnél felhívtuk a figyelmet a konyhabútor hibáira és javasoltunk egy praktikus, kényelmesen használható konyhabútor összeállítást.

A jelzett hibák az alábbiak voltak:

 • a sarokelem mellé tervezett mosogatógépet nem lehet kényelmesen használni, mert a mosogató és a mosogatógép között nincs hely, tehát ha lenyitjuk a mosogatógép ajtaját, hogy be tudjunk pakolni a mosogatómedencéből, akkor azt csak 60 cm távolságról, tornagyakorlatokkal tudjuk megtenni
 • a főzőlap ablak melletti elhelyezése sem praktikus, mert a gőz, fröcsögő olaj, az ablakra kerül, amit állandóan tisztítani kell

Az Admiral Stúdió kicsit áttervezte a konyhabútor összeállítást, de azt hosszas gondolkodás után a leendő megrendelő nem fogadta el.

Így maradt az eredeti elképzelés, ami így néz ki.

3D konyhabútor terv

A mosogatógép pakolása kényelmetlen a mosogatóból.

3 D Konyhabútor terv

 

 

Minden esetben elfogadjuk a Megrendelő döntését, de a szerződésben rögzítjük az észrevételeinket, hogy az átadáskor, illetve a rendszeres használat közben ebből adódó reklamációk kezelése korrekt legyen.

Szóval a megrendelés megtörtént, a gyártás elindult. A végeredmény szép lesz, mert a kiválasztott anyagok gyönyörűek.

Ha építkezel, ha lakást alakítasz át, mielőtt bármibe belefognál kérd szakember segítségét a konyhabútor tervezéshez.

Miért?

 • hogy ne keljen kompromisszumot kötnöd
 • hogy tökéletesen jól működő, praktikus konyha legyen a végeredmény
 • hogy ne kelljen többletköltséget fizetned a kiállások áthelyezéséért

Szóval, ha gyönyörű és praktukus konyhabútort szeretnél, nincs más, mint felkeresni bennünket - Admiral Konyhastúdió

Konyhabútor tervezés buktatói - de itt a segítség!

Az nagyon klassz dolog hogy leülsz, letöltesz egy tervezőprogramot, elkezdesz agyalni, hogy milyen legyen a konyhabútorod.

A baj ott kezdődik, ha elég magabiztos vagy és saját terveid alapján rendeled meg a konyhabútorelemeket, vagy a gyártást, esetleg egy asztalostól.

Itt van egy friss konyhabútorterv, amit az IKEA tervezőprogramjában tervezett a leendő megrendelőnk. Még az a szerencse, hogy a bemutatótermünknél jártak és beleszerettek az egyik kiállított, magnólia színű fényes festett konyhabútorunkba. Ezért a saját tervekkel bejöttek és azon melegében elkezdtük az egyeztetést.

Ezeket a terveket kaptuk:


Szépen, balról jobbra haladva mentünk végig a betervezett konyhabútor összeállítás elemein. Nálunk fontos, hogy először a Megrendelő mondja el az elképzelését és csak utána véleményezzük a behozott terveket, miközben rengeteg kérdést felteszünk.

Már első ránézésre láttuk az alapvető hibákat, de ahogy haladtunk a beszélgetéssel, egyretöbb lehetséges hiba került terítékre.

Vegyük sorba, balról jobbra haladva:

 • szabadon álló hűtő (o.k) de ne feledd, a 60 cm széles hűtőnek min. 63 cm hely szükséges
 • beépített mosogatógép, 60 cm széles (itt kezdődnek a gondok)
 • sarokelem a Blanco mosogató részére 72 x 90 cm ! Itt álljunk meg egy szóra! Ha lemodellezzük ezt a sarkot, látszik hogy ha a mosogató előtt állsz és szeretnél a mosogatógépbe bepakolni csak 12 cm!!! hely marad, ahol állhatsz, mert ha lenyitod a mosogatógép ajtaját, ami 72 cm-re nyílik le, Neked már nem marad helyed arra, hogy lehajolj és elrendezd az edényeidet a mosogatógépben.
 • az ablak alatt 45 cm széles fiókos elem (o.k)
 • az ablak széléhez igazítva jön a főzőlap és a sütő. Ez miért nem a legjobb megoldás? Azért mert a pára, a fröccsenő olaj, mind az ablaküvegen landol. És ugye Te sem szeretsz állandóan ablakot tisztítani főzés után?
 • az ablak parapet magassága 86,5 cm, de még nincs felszerelve a párkány, tehát ennél a méretnél alacsonyabb lesz a pult, mert a vízvető méretét is figyelembe kell vennünk. Viszont a Megrendelő magas, és minimum 91 cm magas pultot szeretne?! Lábjegyzet: az ablak kész, a feleség viszont utálja a konyhában az ablakot. Most készülnek befalazni. Ami plusz, nem tervezett költség! És a meglévő kiállások áthelyezéséről még nem beszéltem.
 • ugye látjátok, hogy ebben az esetben nem használható praktikusan a konyhabútor összeállítás?

Már le sem kell írnom, mert tudjátok!

Egy csipetnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető.

Megtettük az észrevételeket és a Vevők csak fogták a fejüket:

- Tényleg! Erre nem gondoltunk!

- Ez miért nem jutott eszünkbe?

A konyhabútor összeállítást átterveztük egy használható, praktikus összeállításra. Készült ablak nélküli változat és egy olyan új összeállítás, aminél megtartottuk az ablakot, mert hát a költségek ;-).

Így néznek ki az általunk megtervezett variációk:

A sütő és a főzőlap elkerült a hűtő mellé - nem a legoptimálisabb megoldás, mert a hűtő mellett csak 10 cm hely marad, de a konyhabútor összeállítás nem lehet nagyobb.

A mosogatógép (ragaszkodnak a Vevők a 60 cm széles mosogatógéphez) átkerült az ablak alá, és mellé került egy egyenes sarokelem a mosogató részére és sikerült 45cm helyet biztosítanunk a gép bepakolásához. Mégsem 12 cm :-).

Így fog kinézni, ha az ablak eltűnik:

A tanulságot megint levonhatjuk.

 • Álmodd meg!
 • Gondolkodj rajta!
 • Terveztess szakemberrel!
 • Legyen egy tökéletes konyhabútorod!

Kérdéseddel kereshetsz az 1-280-9051 számon, vagy a kapcsolat@admiralstudio.hu e-mail címen.

Nézd meg weboldalunkat itt.

Üdv: Anikó

Amikor szülő finanszíroz_konyhabútor_nappali _bútor_gardrób

Sokszor jönnek hozzánk szülők, a kirepülni készülő "fiókával" konyhabútort, gardróbot, nappali bútort rendelni. Én mindig örülök, hogy az elköltözést lakással, konyhabútorral, gépekkel segíti a mama és a papa, és általában a fiókák is hálásak ezért. Mégiscsak menőbb saját kecóban bulizni, saját lábra állni, elkezdeni az önálló életet.

Előkerül az alaprajz, előkerül a csekklistánk és nekiindulunk, hogy kiderüljön ki, milyen konyhabútort, nappali bútort álmodott az új kecóba.

Egy ilyen konyhabútor egyeztetést nevezhetünk akár, egy "Ismerd meg önmagad és a szüleid" kalandtúrának is.

Ilyenkor kiderül, ki mennyire nőtt fel, ki kezeli önálló felnőttként a gyerekét, ki önző, ki akaratos, kinek mindegy minden - csak már túl legyen rajta, ki a harcos és még sorolhatnám.

Ritka az a jó fej szülő, aki tényleg felnőttként kezeli a huszon/harmincéves gyerekét.

Minden esetben az első kérdésem: ki fog a lakásban lakni?

Válasz: a lányom / a fiam

Oké, értem! Tehát a következő kérdéseket már a lányom/fiamnak teszem fel, a konyhabútor összeállítással, színekkel kapcsolatban.

Mit gondoltok, általában ki válaszol a kérdésre?

Hát persze, hogy Anyuka vagy Apuka!!! Az ifjonc össze van zavarodva. Szeretne határozott lenni, mert azt tanulta... hogy legyen céltudatos és határozott. De szeretne megfelelni a szülőknek, hiszen mégiscsak a szülők finanszírozzák az egész lakás és bútormizériát.

Tudom én, hogy nehéz ez szülőnek, ifjoncnak egyaránt. Ilyenkor szoktam én határozottan újból feltenni a kérdést. Ki - fog - a - lakásban - napi - szinten - élni?

És kérem meg a szülőket - tisztelettel -  hagyják a felnőtt "gyereket" önállóan gondolkodni, ha finanszírozzák a lakás/bútor történetet, azt tegyék jószívvel jó tanácsokkal, de ne akarják a saját ízlésükre formálni azt, amit nem Ők fognak napszámban nézni, és nem nekik kell ott jól érezniük magukat. És ilyenkor szoktam a fiatalokat is megkérni, hogy ne hagyják magukat befolyásolni, szépen nem sértő módon is meg lehet kérni a szülőket, hogy  egy kicsit a háttérbe vonuljanak.

Amikor elkészül egy ajánlat, azt minden esetben közösen, a szülőkkel együtt beszéljük át és ha kell, olyankor már mindenki képes a kompromisszumra.

Az eredmény pedig:

- elégedett, hálás felnőtt-gyerkőc, aki jól érzi magát az új otthonában

- elégedett szülő, mert megadta a gyereknek azt, amire vágyott és nem erőltette rá az ízlését, akaratát.

- az Admirál Stúdió pedig elkészíthetett egy újabb, egyedi konyhabútort, gardróbot és nappalibútort.

Szóval mindenki boldog - konyhabútor - nappali bútor -gardrób www.admiralstudio.hu

Hálószoba bútor - Admiral Stúdió

Férfias nappali bútor

Színes nappali bútor

Egyedi nappali bútor

Modern konyhabútor - www.admiralstudio.hu

Szép hétvégét, békés családot!

Üdvözlet: Anikó

Vevői szokások. Jó ez nekünk?

Egy konyhabútor részletes, gyártásra történő megtervezése felelősségteljes, időigényes feladat minden konyhastúdiónak. A vevők jó esetben a fejükben lévő elképzeléssel és  a konyha alaprajzával érkeznek a stúdióba, ahol sokszor 1,5 - 2 órát egyeztetünk, válogatjuk a színeket, az anyagokat, hogy a legszebb konyhabútor összeállítást tervezhessük meg a hozzánk betérő részére.

Most viszont szomorú vagyok, mert hétvégeket, igen, szombatokat és vasárnapokat áldoztam fel azért, hogy megfeleljek a vevői elvárásoknak. Mert hát ugye a vevő is dolgozik hétköznap és legyek tekintettel. Megtörtént.

Legyártottunk több festett mintafrontot, hogy tutira lássa a vevő a bemarások mintáját, hogy tudjon jól dönteni. Aztán elkérte a frontmintákat és a munkalapmintát, hogy az új háza színeihez hozzá nézze. Persze hogy odaadtuk, hiszen jóhiszeműek vagyunk :-).

Aztán kaptunk egy e-mailt! Bocs, de újból megfuttatjuk a konyhabútorgyártást más gyártóknál is. Áll leesik! Nem azért, mert mert nem helyes több helyről ajánlatot kérni, sőt! Kötelező! Ezt javasoljuk is a vevőknek. De! És itt van a kutya elásva! Nem akkor és nem úgy, ahogy ez az eset történt. A 3 hónapig elhúzódó egyeztetések alatt tökéletesen kidolgozott műszaki tartalom készüt el. Három felmérés után mm pontosan megtervezett konyhabútor. Színkódok, elemméretek a helyükön. Burkolatkiosztás megtervezve, a burkolóval leegyeztetve. És természetesen az összes gyártásra kész anyag a vevőnek átadva, hogy ellenőrizze.

És jőőőőő, a pofára esés.

Mi elvből nem dolgozunk a vevő által behozott, más konyhastúdió által elkészített tervekből még akkor sem, ha a vevő megmutatja azt. Ebben az esetben is szánja rá az időt, hogy előlről kezdjük el az egyeztetést, nem pedig más szellemi termékéből, munkájából csinálom a profitot magamnak.

Mostmár csak árazni kell a terveinket és még azt is el tudom képzelni, hogy a vevő azt mondja az "új" gyártónak, hogy xy stúdió ezt ennyiért vállalta, mennyivel tudja olcsóbban megcsinálni?!

Ami a sajnálatos, hogy ebben a mai világban a vevők ezt megtehetik a stúdiók, gyártók pedig mosolyogva zsebelik be mások fáradtságos, részletes munkájának a gyümölcsét megrendelés formájában.

Ami még szép ebben a történetben, hogy a "VEVŐ" 1,5 hete nem veszi fel a telefont, az e-mailekre nem reagál.  Legalább annyit, hogy köszönöm, de bocs, ezért, meg ezért másnál rendelek. Tartozom valamivel a tervekért és az idődért?

Szóval a konyhastúdiókat kérdezem: Jó ez nekünk? Nekem ez most nem volt jó, az biztos.

Tanulság: a hétvégéimet nem fogom feláldozni, de este zárás után azért bent maradok, ha valaki munka után szeretne jönni. Anyagmintát csak aláírt megrendelésre gyártatok (hiszen nekem ez pénzbe kerül).

Azért változatlanul szeretem amit csinálok! Szerencse, hogy ilyen dolog két évente egyszer történik velem. Jó lenne ritkábban :-)

 

 

 

 

 Konyhabútor - tervezés - ésszerűség- Klasszikus konyhabútor

November óta két budajenői családiház konyhabútor tervezésén dolgozunk. Az alaprajzokból körvonalazódó konyhabútor és a vevői elképzelés egy jól átgondolt koncepciónak tünt.

A vevőnk a tervezővel és a kivitelezővel alaposan átgondolt minden apró részletet a konyhabútor összeállítással kapcsolatban. Kiválasztottuk az anyagokat, fényes fehér lesz a front és autentikus tölgy a munkalap. A modern konyhabútor összeállításban minden a kényelmet, a praktikumot szolgálja. Az ablak vonala, az elektromos és gépészeti kiállások a Vevő által megálmodott összeállításnak megfelelően lettek kialakítva.

Konyhabútorterv 1

 

Minden tökéletesnek tünt. Aztán kimentünk felmérni és jöttek a meglepetések. Az elszívó kivezetése a megtervezett konyhabútor összeállításhoz nincs jó helyen. Nincsenek felrakva az ajtótokok, a méretét még nem lehet tudni. Az eredeti tervhez képest a fiókok vonala nem fut az ablak vonalával. Az ablakpárkány magassága - alacsony és még nincs lerakva a járólap!

Miért? Tette fel a jogos kérdést a Megrendelő.

Az apró, ámde elengedhetetlen trükk miatt, úgymint passzelem a bútor és a fal között, illetve a sarokelem mellé kötelezően szükséges montante miatt. Amivel sem Ők , sem az építész nem kalkulált. De ha ezeket a pár cm méretű elemeket nem tervezzük be, akkor: nem nyílik, összeütközik ésmég sorolhatnám.

A konyhabútor áttervezéséhez meg kellett határozni, mi legyen a fő szempont, mihez igazodjunk. Az elszívó kivezetése és az ablak lett a sorvezető.

A Megrendelő kívánságát és a kiállások elhelyezkedését a legmesszemenőkig figyelembe véve átterveztük a konyhabútor összeállítást.

Minden a helyére került, igaz, egy kis lemondással. Miről kellett lemondani a Vevőnek? A 90 x 90cm méretű átforduló ajtós sarokelemről és arról, hogy a fiókok fussanak az ablak méretével. Mivel egyforma méretű elemeket szeretett volna látni az összeállításba, a meglévő méretek miatt ez egy borult, mert mi nem szerettük volna felesleges passzelemekkel tele.

A gyártás megkezdődött :-)

Az elkészült konyhabútorról a képeket bemutatjuk.

Tanulság: már a ház tervezése közben egyeztetni kell a bútorossal a konyha és a gardrób szoba méretét, gépészeti és elektromos kiállások helyzetét, hogy ne dobáljuk ki az átalakításokkal a pénzt az ablakon és ne kelljen lemondanunk álmaink konyhabútoráról sem.

Konyhabútor bemutatótermünkben szakértő kollégák várják, hogy megvalósítsák az elképzelésed.

www.admiralstudio.hu

 

 

 

 

 

Konyhai munkapultok - Anyagismeret lazán - 2

Régen volt a 28 mm vastag fehér, vagy különféle márványmintás munkalap és volt a gránit munkalap, jó esetben még megszerezhető volt a fa munkapult is. Aztán slussz.

A lakásokban leginkább a fantáziát nélkülöző egyszerű dekoros, 28 mm vastag munkalapokat lehetett látni sokáig. De mint annyi mindenben, ezen a területen is kinyílt a világ. A választásnak csak a fantázia és pénztárca szabhat határt.

Az Admirál Stúdióban igyekszünk minden munkalapot "élőben" is bemutatni, hogy a konyhabútortervezés során a frontok és munkalapok összenézhetők legyenek. Így a vevőink már el tudják képzelni, hogy milyen lesz a kész konyhabútor.

Ma már a normál munkalapok is rengeteg dizájn színben kaphatók, a vevőink is kapkodják a fejüket a választék láttán. Csak az Egger 38 mm vastag munkalapjaiból 90 féle munkalapot tudunk betervezni a konyhabútorba és további egyedi dekorból is gyártathatunk munkapultot. Az Egger mellett elérhetőek a Jaf-Holz kitünő munkalapjai is, hasonló nagyságrendben.

És jönnek a csodák: Techniston és Silestone munkalapok. Fantasztikus színek, fantaszikus megjelenés. A technistone munkalapok anyaga 93%-ban természetes anyagból készül és kiváló minőségű poliészter gyantával kötnek meg.

- keményebb a gránitnál, karcálló, saválló,

- 50 féle színben rendelhető, bármilyen formában és méretben

Szóval, az új konyhabútor tervezésekor nagyon sok féle munkapultból lehet választani. Biztos vagyok benne, hogy Te is megtalálod az "igazit".

Egyeztetésre várunk a 1135 Bp. Szegedi út 31. sz. alatti bemutatótermünkben, de addig is nézd meg a www.admiralstudio.hu oldalunkat.