Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Mindenkinek kell egy klassz konyha

Hétvégére megosztom Veletek ezt a csodaszép konyhánkat. Na nem a miénk, van neki gazdasszonya, de az Admiral Stúdió által kivitelezve.

A magas elemek gesztenye furnérral  ( csodaszép, bátran állítom!) az alsó és a felső elemek magnólia színű fényes festett fronttal készültek.

A felső elemek alatt, bemart led-világítás teszi hangulatossá este a konyhát és biztosítja a kényelmes munkát a pulton. Az ELICA Cubo üveges dizájn elszívó szerelem volt az első látásra a Megrendelőnk részéről, de meg is értem :-)

Külön kérés volt a csempe helyett az üveghátfal, aminél több mintát kipróbáltunk, de a vissza a természetbe hangulat lett a nyerő. A konyhában sertepertélve teljesen olyan érzésünk támad, mintha az ablakon néznénk ki.

Konyhabútor és üveghátfal

A konyhai kisgépeket a reőnyös szekrény rejti, de mivel kihúzható, ezért használni is könnyű azokat. A toronyelemek belső, önállóan kihúzható fiókjai biztosítják a kamrafunkciót.

konyhabútor és üveghátal

konyhabútor modern

A mosogatónk mi más lenn, mint a Blanco AXIA II

S, tartuffo színben, üveg vágólappal

A Blanco silgránit mosogató 1,5 medencés, nagy gyümölcsmosó résszel. A magas Blanco Culina - S mini króm csapteleppel a nagy edények is kényelmesen elmoshatók. Az alsó sarokelemek természetesen LeMans sarokvasalattal készültek, így a sarkok sok edény tárolására alkalmasak.

üveghátfalKonyhabútor - üveghátfal

Üveg tolóajtó-konyhabútor

A tulajdonos kérésére betervezésre került az étkező és a konyha közé egy üveg tolóajtó, alul savmart, felül víztiszta üveggel. Célja: a szagok maradjanak a konyhában, és a vendégek ne lássák a konyhai pultot, csak a finomságokkal törödjenek.

modern konyhabútorA szeretnél egy csodakonyhát, nálunk megtalálod - tervezéssel, gyártással!

üdvök: Anikó

Kreatív üveghátfal, ajtófront a lakás minden pontján

Most sok képet fogok mutatni Nektek, de ez csak ízelítő abból a 2 millió lehetőségből, amiből kiválaszthatod a konyhádba, nappalidba, fürdőszobádba az üveghátfal vagy a beltéri üvegajtód fotóját.

Elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, hiszen aki elhatározza, hogy él ezzel a nagyszerű, különleges dizájn elemmel az otthonában, szóval neki biztoan van már elképzelése arról, hogy mit szeretne látni az üveghátfalon, a beltéri üvegajtón, vagy akonyhabútora felső elemének valamelyik ajtaján, vagya kandallója burkolatán.

Van most egy nagyon határozott Vevőnk, aki egy hete próbálja kiválasztania  konyhájába az üveghátfal fotóját. Én szóltam :-) ! Azt mondta, 2 nap is meg lesz a fotó. Most, egy hét elteltével mosolyogva szólt, lassúlt a tempó, viszont jobbnál jobb ötleteket, fotókat, mintákat talált és bocs, de még nem tudtak dönteni. Hát ilyen ez! Most csak néhány támát emelek ki és néhány fotót mutatok, amiből már készült, vagy most készül az üveghátfal.

Előszőr nézzünk az újdonságot. Most készült el a képen látható kandallóburkolat, ami igazán különlegessé fogja tenni a nappali hangulatát.

Íme:

Kandalló burkolat edzett üvegből

Konyhai üveghátfal csempe helyett - tenger és vitorlások a konyhában

Most mutatok néhány lehetőséget, amit a konyhádba, a csempe helyett tervezhetsz. Előnye, hogy teljesen egyedi lesz a konyhabútorod, könnyű tisztítani, a fuga nem koszolódik el az idő múlásával. Egyszóval ideális megoldás a konyhádban (is). A fotók, minták jogtiszták és szerkeszthetőek a szükséges méretre.

A lehetőségek, a 2 millió lehetségesből.

Az üvegjátfalak gyártásában partnerünk a Grafosklo. A megvalósításban, tervezésben keresd az Admirál Stúdiót.

Az üveghátfalakat tervezheted konyhabútorhoz csempe helyett, nappali bútor mellé falburkolatnak, konyhai felső szekrény üveges ajtajának, beltéri üvegajtóhoz, fürdőszobába, beltéri üvegkorlátnak és még számtalan lehetőség áll nyitva előtted, ha tervezgetsz. Kérdéseddel keresd Anikót az 1-290-9051 számon, vagy gyere el a bemutatótermünkbe: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Lehetsz vagány :-)

Lehetsz romantikus.

Jó válogatást, kellemes tervezgetést kívánok! Légy BÁTOR, legyen KÜLÖNLEGES az OTTHONOD!

Anikó

 

 

Festett üveg a lakás bármely szegletébe

Írtam már az konyhai üveghátfalakról és szép számmal érdeklődtetek is felőlük. Milyen árban van? Milyen képek közül lehet választani? Mekkora méretben lehet legyártani? Lehet -e saját képet feltenni az üveghátfalra? Kell-e szerkesztett képet küldened a gyártáshoz?

  • több, mint 2 millió kép közül választhatsz
  • igen, hozhatsz saját képet
  • nem, Neked nincs vele dolgod, mi megszerkesztjük a megfelelő méretre, csak jó felbontású legyen a fotód
  • az ajánlat egyedi (több részből áll össze), jó áron van, de kérj ajánlatot
  • kapcsolat@admiralstudio.hu

A konyhai hátfalon kívül az üveget egy csomó helyre teheted a lakásban. Szédületes lehetőségeket biztosít a dizájnban.

Íme néhány lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha különlegesre vágysz.

Szédületes fürdőszoba - üvegfallal, kívánság lámpással

Beltéri üvegajtó

Az üveg és annak absztrakt mintája megjelenik a konyhabútor üveghátfalon, a beltéri ajtón és az üvegkorlátban is.

Beltéri üvegajtó - tolóajtó

Friss zöld beltéri üvegajtó :-)

Ereszd el a fantáziád! Bármilyen mintát feltehetsz például az irodád tárgyalóasztalára. Van egy ütős logod? Ne habozz! Varázsold egyedivé az irodádat, hogy lássák mennyire profi vagy.

Tulipános fürdőszobai üvegfal. Egész évben tavasz!

Remélem felkeltettem az érdeklődésed? Legyen szó konyhabútorról, beltéri ajtóról, fürdőszobáról - ha üvegben gondolkozol, akkor Admirál Stúdió!

Minden infót megkaphatsz a http://www.admiralstudio.hu/uveghatfal/27.html

Vagy keress bennünket budapesti bemutatótermünkben: 1135 Szegedi út 31.

A hosszú hétvégére jó pihenést, bulizást, tervezgetést kívánok!

Anikó