Stúdiónkban a konyhabútor egyeztetés során az egyik kérdésünk, hogy milyen konyhai pultvilágítást terveztek a tulajdonosok. A legtöbbször a válasz: igen, persze, kell világítás.

Azonban nem mindegy, hogy milyen pultvilágítás kerül egy új konyhabútorba. Érdemes a kérdéssel már a tervezés idején foglalkozni, mert több kellemetlenséget megspórolunk Megrendelőinknek, ha konkrét világítással tervezzük a konyhabútort.

Most nem szeretnék a hagyományos, önálló lámpákról írni, hiszen azt bárhol meg lehet venni és akár az oldalfalra, akár a felső elem alá fel lehet szerelni. Kérdés, hogyan rejtsük el a vezetéket, szét kell-e fúrni a felső elemeket a bekötésükhöz.

Most a LED világításon lesz a hansúly, hiszen energiatakarékos, hosszú életű és szépen belesimul a dizájnba is.

Konyhabútor LED pultvilágítás

A LED világítással a kellemes hangulat mellett kiválóan megvilágított, munkáta alkalmas konyhai pultunk lesz. A lábazatba és a felső szekrények tetejére szerelt LED világítás biztosítja a hangulatvilágítást a konyhában.

Konyhabútor_LED világításBemart LED_konyhabútorA felső elemek aljában elhelyezett bemart LED világítás egyenletes fényt biztosít a pulton, könnyen tisztítható, igényes kivitelű.

Konyhai üveghátfal LED világítássalAz üveghátfalak megvilágítása a bemart LED-el nem jelent problémát. Dizájn és praktikum egy komplex megoldással.

Konyhapult világítás

Dizájn konyha_LEd világításA konyhasziget lábazatában kialakított LED világítás különleges hangulatot biztosít.

Konyhabútor látvány LED

Szóval, ha tökéletes konyhabútor összeállítást, mindenre kiterjedő tervezést szeretnél, keresd az Admiral Stúdiót !

Üdv: Anikó