Konyha-Mánia

Konyhabútor tervezéssel kapcsolatos szösszenetek, tapasztalatok, jó tanácsok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Inox felület a konyhabútor összeállításban 1 _High tech konyhabútor

A beépített és a szabadonálló gépek felülete inox. A nem beépített hűtőknél a vevőink 90%-ban az inox felületet részesítik előnyben. A sütőknél már természetes az ujjlenyomatmentes keret, ami megkönnyíti a tisztítást.

Nézzük mi a helyzet, ha a konyhabútort szeretnénk inox felülettel kialakítani.

Inox konyhabútor

Fotó: Pinterest

Mit tudunk az inox (rozsdamentes) felületről? Milyen érzést kelt bennünk az inox látványa?

Hideg, tiszta felület. A mindennapi használatban sérülékeny, habár első hallásra ezen többen csodálkoznak. A konyhában ugye kaszabolunk, teszünk-veszünk. A használat közben vékony karcok keletkezhetnek a felületen, amit csak polírozással tüntethetünk el. De milyen már, hogy napszámban polírozok a konyhában egy kiadós családi ebéd után?

Fotó: Pinterest

Hová tervezzünk inox konyhabútort és mekkora méretben?

Én személy szerint jelzés értékkel tervezek vele, mert nagyon jól tud kinézni. Például egy loft lakásban a konyhasziget inoxból nagyon ütős lehet. És ugye egy loftban nem feltétlenül pörgünk a konyhában napszámban :-) .

Furnér és inox konyhabútor

Ha a teljes konyhabútor összeállítást inox frontokból gyártjuk, a látványban a high tech érvényesül. A rideg felületet a környezet meleg színeivel ellensúlyozhatjuk, így létrehozható a nagyon modern, de otthonos hangulat. A tervezésnél figyelni kell a ház adottságaira, a konyha elhelyezkedésre, a fényviszonyokra, ha nem szeretnénk ipari konyhát vagy egy boncteremre hajazó konyhabútort látni végeredményként.

Nézzünk néhány példát:

Ez már igen!

Döntsd el milyen konyhabútort szeretnél. Mi készen állunk megvalósítani.

 

Üdv

Anikó

Fények a konyhában_LED világítás_konyhabútor

Stúdiónkban a konyhabútor egyeztetés során az egyik kérdésünk, hogy milyen konyhai pultvilágítást terveztek a tulajdonosok. A legtöbbször a válasz: igen, persze, kell világítás.

Azonban nem mindegy, hogy milyen pultvilágítás kerül egy új konyhabútorba. Érdemes a kérdéssel már a tervezés idején foglalkozni, mert több kellemetlenséget megspórolunk Megrendelőinknek, ha konkrét világítással tervezzük a konyhabútort.

Most nem szeretnék a hagyományos, önálló lámpákról írni, hiszen azt bárhol meg lehet venni és akár az oldalfalra, akár a felső elem alá fel lehet szerelni. Kérdés, hogyan rejtsük el a vezetéket, szét kell-e fúrni a felső elemeket a bekötésükhöz.

Most a LED világításon lesz a hansúly, hiszen energiatakarékos, hosszú életű és szépen belesimul a dizájnba is.

Konyhabútor LED pultvilágítás

A LED világítással a kellemes hangulat mellett kiválóan megvilágított, munkáta alkalmas konyhai pultunk lesz. A lábazatba és a felső szekrények tetejére szerelt LED világítás biztosítja a hangulatvilágítást a konyhában.

Konyhabútor_LED világításBemart LED_konyhabútorA felső elemek aljában elhelyezett bemart LED világítás egyenletes fényt biztosít a pulton, könnyen tisztítható, igényes kivitelű.

Konyhai üveghátfal LED világítássalAz üveghátfalak megvilágítása a bemart LED-el nem jelent problémát. Dizájn és praktikum egy komplex megoldással.

Konyhapult világítás

Dizájn konyha_LEd világításA konyhasziget lábazatában kialakított LED világítás különleges hangulatot biztosít.

Konyhabútor látvány LED

Szóval, ha tökéletes konyhabútor összeállítást, mindenre kiterjedő tervezést szeretnél, keresd az Admiral Stúdiót !

Üdv: Anikó

A kutyafáját!_A konyhabútorod és a kutyád.

Sokan osztjuk meg az otthonunkat kedvenceinkkel, kutyákkal, cicákkal, akik annyi kedvességet és örömet szereznek nekünk már a létezésükkel. Jönnek mennek a lakásban, láb alatt vannak a konyhában és persze a kedvenc olvasófotelben alusszák az igazak álmát, így vasárnap délután.

Kérdeztétek, hogy vannak-e megoldások a konyhabútor összeállításnál egy kultúrált kialakításra a kutyák és cicák etetésére. Most megosztok néhány ötletet, javaslatot, hogyan tudjuk a konyhabútor tervezésnél kialakítani a kedvencek tálkájának a helyét, illetve hová lehet elrejteni a száraz kutya és macska eledelt. Megjegyzem, nálunk idáig egy Megrendelő kért a macsek részére egy lábazatból kihúzható fiókot, ahol a kényelmesen ehetet a cica és nem díszelgett a konyhában a macska "asztal".

Kutya a konyhában Kutyatányér az asztalon - nem ideális megoldás

Nézzük, mit tervezhetünk a konyhabútorba, ami megfelel az ebugatta és a mi igényeinkenk is:

Konyhabútorba tervezett kutyaetetőA konyhabútor lábazatba elrejtett fiók ideális a száraz kutyatáp és a víz részére. A szekrény a zacskós tápnak és a vitaminoknak ad helyet.

Konyhafiók kutyatányér részéreKutya tál - konyhabútor

Tárolás a "kutyaasztal" egy fiókban.

Kutyaetetés a konyhában Terülj, terülj fiók kuyták részére a konyhabútorban.

Egy ilyen klassz konyhabútor összeállításban a gazdi is a középpontban van.

Irigylésre méltó konyhabútor, minden kuytus álma!

Modern konyhabútor-kutya

Harmónia :-) És tudja és tudja és tudja... hogy hol találja a kaját.

Macska búvóhely-konyhabútorÉs amikor Őfelségének elege van belőlünk, akár el is vonulhat a saját kuckójába.

Szóval mindenre van megoldás! A körültekintő tervező figyel a részletekre és már az egyeztetés elején kiderül, hogy szükség van-e ilyen profi megoldásra az új konyhabútor összeállításban.

Fotók: pinteres.com

Tervezés és bemutatóterm: Admiral Stúdió

Jó tervezgetést, hatalmas közös sétákat és élvezetes dorombolást kívánok! És jó étvágyat :-)

Üdv: Anikó

Őszintén a Konyhakiállításról

Szétnéztünk az idei Konyhakiállításon. És nem repestünk a gyönyörűségtől. Két évvel ezelőtt még mi is a kiállítók között voltunk és büszkék voltunk, mert nagyon jó hazai gyártók és forgalmazók, konyhastúdiók között mérettük meg magukat.

Mára eltüntek a neves hazai gyártók és stúdiók a kiállításról. Nagyon kevés konyhabútoros cég állított ki idén és a kiállított konyhabúrok sem hoztak lázba, sem az összeállítást, sem a dizájnt illetően. Találtunk olyan standot ( abból a 6-8 kiállítóból) aki két éve ugyanazzal az összeállítással jelenik meg. Halottam beszélgetni érdeklődőt, aki meg is jegyezte, hogy tavaly is ezt látta, hol itt az újdonság?

Miért nem lehet idehozni például a BNV területére egy több pavilonban lévő komoly, nemzetközi kiállítást, ahol a külföldi gyártók is bemut,atkozhatnak, esetleg partnereket találhatnak a magyar piacon. Van igény a szépre, az újra ezt tapasztaljuk naponta a bemutatóteremben az egyeztetések során.

Hiányoltam a matt felületű festett frontokkal készült konyhabútorokat, ami a tavalyi milánoi kiállítás egyik slágere volt és az idei kölni kiállításon is sikeres volt. Nem volt üvegfrontos konyhabútor, nem láttunk extra belső belső felszereltséget.

Évekkel ezelőtt a Lakáskultúra Élőben kiállítás ( az első 2 évben) igazán stílusos és érdekes volt, aztán lassan hamvában halt, egyre inkább a masszázsfotelek, "csetreszek", cukorkák vették birtokukba a "lakáskultúrát" és azt látom, hogy a konyhakiállításon is a csetreszek uralkodtak az idén. Sajnálom!

Azért találtam gyönyörű, igényesen kivitelezett standokat is. Ilyen volt az Blanco - SMEG - ELICA stand, a BOSCH - SIEMENS és a WHIRLPOOL standok. Viszonylag nagy alapterületen jól megtervezett dizájn és újdonságok bemutatása jellemezte ezeket. Nekik gratulálok.

Néhány fotó a kiállításról:

Találkozzunk a bemutatóteremben.

 

Üdv

Anikó

Álruhában-inkognitóban konyhastúdióban, asztalosnál és "áruházban"

Megcsináltam 10 évvel ezelőtt és most megcsináltam újból. Meglátogattam 2 belvárosi konyhastúdiót, egy nem belvárosi konyhastúdiót, két neves "áruházat" és kértem ajánlatot asztalostól is konyhabútorra. A pontos helyeket és neveket nem írnám le, de a tapasztalataimat igen. A bejegyzésben szereplő képek nem a helyszíneken készültek, azok illusztrációk!

Tudom és hiszem, hogy vannak nagyon jók a szakmában, nekem most ezt sikerült tapasztalnom.

Mit szerettem volna megtudni?

Azt, hogy mi az Admirál Stúdióban jól végezzük-e dolgunkat, azt hogy tanulhatunk-e valakitől újdonságot a vevőegyeztetéssel kapcsolatban, kell-e másképpen csinálnunk valamit.

Akkor nézzük, mit láttam, mit tapasztaltam.

 1. Áruház 1.0

Először a két "áruházba" látogattam el. Tetszetős, hatalmas bemutatótér, sokféle konyhabútor, ízléses dekoráció, sok nézelődő és sok potenciális vevő. Kiválasztottam egy konyhabútort és kerestem egy eladót.

Kerestem ....... kerestem .......kerestem! Akit találtam az nem a konyhabútor osztályon dolgozott. Kerestem tovább. Végre találtam egy munkaállomást, ahol egy fiatal srác dolgozott.

- Jó napot kívánok! Segítene nekem? Konyhabútort szeretnék.

- Jó napot! Most nem érek rá. De menjen vissza balra-előre-jobbra, ahhoz a munkaállomáshoz, ahonnan jött és küldök egy kollégát.

- Köszönöm!

Visszamentem és 15 perc várakozás után érkezett egy kolléga. Nem mosolygott, nem mutatkozott be, zaklatottnak és fáradtnak tűnt.

Elmondtam, hogy konyhabútort szeretnék, ehhez ajánlatra és látványtervre van szükségem.

Lelültünk, elkérte az alaprajzot.

Nem kérdezett! Amit nagyon nehezményeztem, hiszen egy konyhabútor tervezéshez, egy jó tervezőnek rengeteg információra van szüksége.

Szándékosan nem okoskodtam hiszen én, most, itt, nem értek a konyhabútortervezéshez.

5 perc alatt készen volt a látványterv és a hozzá tartozó ajánlat. A mérete stimmelt, viszont szerettem volna toronyelemet a sütőnek, szerettem volna mosogatógépet és szerettem volna rejtett fiókokat.

És szerettem volna, ha javaslatokat kapok, ötleteket, hogy több féle összeállításból a legjobbal választhassam.

Hát ezt nem kaptam.

Elsorolta a "kolléga" hogy a felmérés ( ha igénylem, mert ha nem akkor az általam megadott méretekkel készül el a bútor és vagy jó lesz vagy nem, mert azért nem vállalnak felelősséget) pénzbe kerül. Ha igénylem kérhetek szerelést. Ha nem, akkor megrendelem, kifizetem, elviszem, összeszerelem és kész.

Vélemény: nem teszik! Nagyüzemi, semmi köze nem volt hozzám, a VEVŐhöz. A keresgélés és a várakozás 3/4 óra volt, a tervezés és az ajánlat 8 perc.

2. Áruház 2.0

A másik áruházban a tapasztalat: lásd fent :-(

3. Konyhastúdió belváros 1.0

Szép környezet, gyönyörű bútorok. Mindenki megtalálhatja a kedvére való stílust, színt. Az ott dolgozó ( szintén fiatal srác) köszön és bemutatkozik. Jól kezdődik! Elmondom mi járatban vagyok, de először szétnéznék. Ez természetes, mondja és diszkrétem magamra hagy, aminek örülnek a Vevők, hiszen nézelődés közben jönnek a kérdések.

Leülünk és átnézzük közösen az alaprajzot. Kérdez, beszélgetünk, kellemes a hangulat. Egy sima A4-es papírra jegyzetel. 3/4 óra múlva kifullad a beszélgetés, úgy gondoljuk készen vagyunk. Nekem van egy kis hiányérzetem, nem én lennék, ha nem lenne :-) (ez vicc volt) történetesen az egyeztetésnél nem kérdezte meg, hogy milyen munkalapot és fogantyút szeretnék, ez pedig befolyásolja az árat. Az ajánlatot a megbeszélt határidőre megkaptam, ám az csak egy összeget tartalmazott, amiből nem látszik hogy milyen műszaki tartalom van az összeg mögött.

Vélemény: kedves, de hiányos volt az egyeztetés, nem kaptam új javaslatokat, ötleteket, az egyösszegű ajánlat számomra nem informális.

3. Konyhastúdió belváros 2.0

Gyönyörű bemutatóterem fogadott. Az eladó köszönt, nem állt fel, nem mutatkozott be és közölte, hogy csak előre egyeztett időpontban van konyhabútor egyeztetés. A legközelebbi időpont 2 hét múlva!!!!

Vélemény:

Igen, érdemes egy konyhastúdióban időpontot egyeztetni, mert egy konyhabútor összeállítás közös megtervezése időigényes. De ha nincs ott éppen más vevő, akkor azért többet érdemeltem volna, mint a tények kedvesnek tűnő közlése, hogy két hét múlva jöjjek vissza. Elvártam volna, hogy bemutassa a bútorokat, beszéljünk néhány mondatot, hogy legyen kedvem visszajönni 2 hét múlva. Így nincs kedvem visszamenni :-(

4. Konyhastúdió 3.0

Kicsit szocreál bemutatóterem, már itt szembetűnik a gyengébb minőség, a kiállított konyhabútorok fantázia-szegények, semmi inspirálót nem találtam. A tájékoztatás hiányos volt és olyan érzésem volt, mintha az ott dolgozó egy gyorstalpalón tanulta volna a szakmát. Félénk volt, nem mert kérdezni és rövid válaszokat kaptam a kérdéseimre. Nem sugallta a határozott magabiztosságot, amivel meggyőzhetne, hogy Ők a biztos választás.

Az egyeztetés végén nem kérte el a nevem, telefonszámom, e-mail címem, de mondta, hogy elküldi 2 nap múlva az ajánlatot. Az ajtóból azért szóltam és megadtam az elérhetőségem.

Az ajánlatot még nem kaptam meg, pedig eltelt azóta 2 hét!

Vélemény:

Nem vásárolnék ilyen helyen, mert komoly kétségeim vannak a végeredményt illetően.

5. Asztalos

Találkoztunk a lakásomban. Bemutatóterem nincs. Igen, annak a költségeit ki kell termelni. Kicsi Falco színmintákat hozott és hagyományos munkalapok közül lehetett választani, és egy katalógusból fogantyúkat. A látványtervet leskiccelte, azonnal fel is mérte a helyet. Voltak javaslatai, de sajnos inkább hagyományos, kicsit elavult konyhát tervezett. Kész, általa gyártott konyhát képeken mutatott, de a konkrét minőségről nem tudtam tájékozódni. Az anyagot egy bárki számára számára elérhető lapszabászatban vágatja, viszont 2 hét alatt lenne készen a konyhabútorom.

Mi legyen az elvárásod, ha konyhabútor vásárlásra adod a fejed?

Ott rendelj konyhabútort, ahol az alábbiakat megkapod:

 • szakmailag képzett, ötletekkel, javaslatokka bíró értékesítő
 • ahol vannak újdonságok, különlegességek, választék
 • határozott, megbízható, mosolygós, kedves csapatot találsz
 • pontos, precíz vevőegyeztetés (check lista)
 • ahol kidolgozott látványtervet kapsz
 • részletes ajánlatot kapsz, nem csak egy összeget
 • ahol komplexen kezelik a konyhádat ( gépekkel, mosogatóval, csapteleppel, világítással)
 • ahol látod élőben a minőséget
 • ahol garanciát kapsz
 • ahol kialakult közted és az értékesítő között a bizalom és a szimpátia

Megállapítottam, hogy mi jól végezzük a dolgunkat!

Van mosoly, minőség, bemutatóterem, pontos check lista,tervezés, látványterv, részletes ajánlat, beépíthető gépek, Blanco mosogató, csaptelep, LED világítás,felmérés, szerelés, garancia, bizalom!

Javaslat: Admirál Konyhastúdió - Mert minden út a konyhába vezet!

üdvök: Anikó

Végtelen rémtörténet 4.0

Hát ismét egy fura, számomra kicsit érthetetlen (rém) történet, konyhabútor tervezéssel, gyártással kapcsolatban.

Miért érdemes komplexen kezelni a konyhabútor rendelést? Miért érdemes olyan céget választanod, ahol egyben nézik a Te konyhádat, ami Rólad szól, Neked készül.

Történt, hogy egy asszony és a párja eltervezte a házában a felújítást, átalakítást. Eljutottak egy asztalos mesterhez, akinek szép referenciái voltak. Leült beszélgetni az asszony, az ember és az asztalos. Szépen megbeszélték milyen legyen a konyhabútor. Jó nahy ház, jó nagy konyha, öröm ilyennel dolgozni. Rajzolgattak, rajzolgattak a kockás papírra, kialakult a konyhabútor mérete és az egymást követő elemek. Aztán megbeszélték, hogy legyenek festett ajtók a konyhabútoron és kiválasztották a "törtfehér" színt. Egymás kezébe csaptak, megalkudtak. Eddig még szép lehetne is a történet, habár én több dolgot hiányolok, de azt majd később.

Elkezdődött a gyártás. Jaj , de nagyon örült mindenki!

Aztán az asszony elindult mosogatót, csaptelepet és gépeket választani. Ennek mi örültünk nagyon. Első látásra beleszeretett a Blanco gránit sarokmosogatójába(ZIA 9E) jázmin színben és azzal a lendülettel a SMEG Colonial bézs beépíthető sütőbe, főzőlapba és az elszívóba. Minden ment mindenhez.

Gondoltuk.

Aztán az asszony és az ember újra eljött a bemutatóterembe, mert a kisördög elkezdett motoszkálni. Biztosan jól döntöttünk?

Kérték, hogy mutassunk bútorlap színeket, festett frontokat jázmin színben. Mutattunk. Történetesen a kiállított konyhabútorunk ilyen színű. Összenéztük a gépek színét, a mosogató színét, a front színeket, amit ugye meg nem mi gyártunk. Csak segítenénk, hogy minden tökéletes legyen a csodaszép új konyhában.

Ezekkel az információkkal visszament az asszony és az ember az asztaloshoz. Aki közölte, hogy már le van festve az összes ajtó és az bizony nem olyan színű, mint amilyenre gondolnak, hanem olyan, maiben megállapodtak.

Húúúúúhhhhh!

Asszony rohan vissza, lemondja a Smeg géprendelést mert ez a bézs nem megy a törtfehérhez. Mondon nézzük a frontmintát, nézzük a látványtervet. Frontminta itt, létványterv meg ugy nem készült. Próbálunk pantomimt játszani, hogy "lássam" milyen is lesz az összeállítás. Rakosgatjuk a mintákat egymás hegyére-hátára.

Asszony bizonytalan, neki törtfehér gépek kellenek. Mondom törtfehér nincs, csak fehér. De fehéret meg nem szeretne, mert az sem megy a törtfehérhez.

Kezdünk aggódni. Az asszony  és én. Mi lesz a konyhában? Feketét, inoxot, fehéret, bézst nem szeretne. Csak törtfehéret. De az nincs.

Elrohan az Ikeába, mert ott azt írták,  a fehér sütőre, hogy törtfehér. Hátha tényleg az. Én nem tudom.

Most várok.

A  (rém) történet tanulságai:

 1. Tedd egy kézbe a bútortervezést, a gyártást, a kiegészítők szakszerű kiválasztását
 2. Minden esetben kérj látványtervet, színmintát és kérj ajánlást a kiegészítők, eszközök kiválasztásában
 3. Csak akkor rendelj bármit, ha minden kiegészítőt is ellenőriztél és azt megfelelőnek tartod.
 4. Ha egy kézbe teszed a konyhatervezést, időt, energát, pénzt spórolsz meg. Nem szaladgálsz, nem mérgelődsz, egy szakember mindent megold heyetted, Neked csak bólintanod kell, igen ezt szeretném, ez tökéletes!

Ha nálunk kezded a tervezgetést, garantálom, hogy nem futsz bele ilyen hibába és kényelmes körülmények között, mindenről tájékozódhatsz.

Itt a vége, fuss el véle.....vagy mégsem?

 

Üdv

Anikó

Magyar vs. külföldi _konyhabútor

Én kipróbáltam mindet! Dolgoztam olasz, német és hazai gyártású konyhabútorokkal. Most megosztom veletek az előnyöket ha vannak és a hátrányokat, ha vannak. Borítékolom, hogy vannak :-)

 

Nézzük a hazai gyártású konyhabútorok előnyeit.

 • nincs méretkorlát, a konyhabútor elemeknél jelentős felár nélkül el lehet térni a standard elem méretektől
 • nincs meghatározott bútorcsalád, így bármilyen fronttal gyártható a konyhabútor - fényes vagy matt festett front RAL színekben, tömörfa frontok egyedi marással, 80 furnér az alapkínálatban, az összes EGGER bútorlap raktárról élérhető
 • legalább 6 munkalapgyártó kínálatából választhatsz
 • a korpusz (bútortest) az összes EGGER bútorlapból választható
 • közvetlen kapcsolat a gyártással
 • rövid szállítási határidő
 • a gyártással összhangban lévő tervezők,szerelők
 • egyedi lesz a konyhabútorod
 • egy kéz fogja össze a tervezést, gyártást, szállítást, beépítést, üveghátfal és gépek beszerelését, beüzemelését
 • minden felvetésre a gyártás azonnal reagál

A hazai gyártás előnye - ha az Admirál Stúdiót választod: rendelsz, nincs gondod, átveszed, főzől! Kulcsrakészen adjuk át a konyhád - gondold végig mennyi időt, pénzt és energiát spórolsz velünk!

 


Az előző felsorolásból már láthatod az olasz, német, lengyel, szlovák bútorok hátrányait, de íme:

 • standard elemekből tervezhető a konyhabútor, igaz legalább 200 elemből választhatsz
 • a gyártó kínálatában klf. fantázianevű bútorcsaládok csak adott színű korpusszal (4 féle) rendelhetők, a bútorcsaládban a front is 4 színből választható.
 • a munkalapot az adott gyártó, egy beszállítójának 8-10 színéből választhatod
 • az egyedi méretek gyártása komoly felárral történik
 • nincs személyes kapcsolat a tervező, a szerelő és a gyártó között
 • hosszabb szállítási határidő
 • a méret és "színkorlátozás" a gyártás optimalizálása miatt van, hiszen a külföldi gyártók több 1000 nm-en gyártanak, nagy mennyiségben veszik az alapanyagot, sorozatban gyártanak

Az olasz gyártók nagy előnye a dizájn. Eddig csak az olasz bútorgyártóknál találtunk úgynevezett posztformingolt ajtófrontokat, ami a frontok függőleges éleinek "gömbölyítését" jelenti és profi módon gyártják a 6 cm vastag munkalapot.

Ma már alapelvárás a bútoroknál a minőségi fékezős vasalat, amit a magára valamit is adó hazai gyártóknak is alapban kellene adniuk a konyhabútorokhoz. Ilyen minőségi vasalatok a BLUM, Hettick, Hefele.

Ha hazai gyártású konyhabútort rendelsz a stúdióban az olyan, mintha méretre gyártott lenne a ruhád/öltönyöd és nem konfekció darab.

Félreértés ne essék, szeretem az olasz bútorokat, de a Vevői/tervezői szabadságot a hazai gyártásnál maximálisan élvezzük!

Ha többet akarsz, gyere hozzánk!

Üdv

Anikó

1-270-9051

A szakértelem ami megfog, a minőség ami megtart! Konyhabútor_tervezés_bemutatóterem Budapest

A szakértelem ami megfog, a minőség ami megtart!

És ehhez a mondathoz tartjuk magunkat rendelületlenül. Mi tudjuk, Te pedig megbízol a tudásunkban, a tapasztalatunkban. Ha elhiszed hogy az adott helyre a legjobb konyhabútort tervezzük és gyártjuk le Neked a legjobb minőségben, akkor gördülékeny és eredményes lesz a közös munkánk.

Mert miért is akarnánk Neked rosszat? Az elégedett Vevőnél jobb reklám nincs. Amikor mennek a barátok bulizni az új lakásba, a család szülinapozni és Te büszkén mutatod az új konyhabútorod és bezsebeled a dicséretet, elismerést... na az nagyon jó érzéssel fog eltölteni Téged. És tuti meg fogják kérdezni, hogy hol/kivel csináltattad, mert majd nekik is kelleni fog egy új konyhabútor. Mivel elégedett vagy az Admiral Stúdió a kézenfekvő válasz.

Mi akadályozhat meg abban, hogy igent mondj az egyszerűre és a tökéletesre?

Egyszerű - mert mindent megkapsz 1 helyen - Admiral Konyhastúdió

Tökéletes - mert kiváló minőségű anyagokból, magas szinvonalon tervezzük meg és gyártjuk le a konyhabútorod, nappali bútorod, gardrób szekrényeid

És azt régóta tudjuk, az egyszerű egyszerűen tökéltes :-)

Ha szeretnéd a bútorozással járó feladataidat minél előbb kipipálni: Admirál Stúdió

Tervezés, tanácsadás: 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Telefon: 30/95-96-413 vagy 1-270-9051

E-mail: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Üdv a bemutatóteremből: Anikó

 

Konyhabútor - gondolj rá! Kérdezz - Felelek!

Sokan kezditek el tervezgetni a felújítás, építkezés előtt a leendő konyhabútort. Már látod magad előtt, hogy valahogy így fog kinézni. És minden gondolatod után, amit megválaszólsz magadnak, ezernyi új gondolat, új kérdés merül fel a konyhabútorral kapcsolatban.

Megnézel sok weboldalt,www.admiralstudio.hu nézelődsz bemutatótermekben, áruházakban. Látsz jobbnál jobb megoldásokat, de egyik sem a Te konyhád méretét tükrözi. Nem tudod igazából elképzelni milyen lesz ha ott lesz, ha már a Tiéd! Látsz sok színt, ami tetszik. De nem tudod elképzelni, hogy pont az hogy fog kinézni

 

Modern konyhabútor - Admirál Konyhastúdió

Most itt a lehetőség! Azt a rengeted kérdést felteheted, ígérem megválaszolom. Segítek a legjobb konyhabútortervet megtervezni és megvalósítani. Mert ne feledd - konyhabútort nem egy évre vásárolsz, minimum 10 évente cserélnek a statisztika szerint konyhabútort az emberek. Szóval ha ennyi ideig használod, nézed nap mint nap, legyen az legjobb! Mert megérdemled!

Modern és minimál konyhabútor

garzon konyhabútor

 

A kérdéseidre választ a www.admiralstudio.hu oldalon, vagy a budapesti bemutatóteremben 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Üdv:

Anikó

Új anyagok a konyhában

Már eddig is bővelkedtünk szebbnél szebb, és jobbnál jobb alapanyagokban, amik közül valljuk be őszintén, egyre nehezebb választani. De az újdonságok, a különleges megjelenés ígérete elvarázsol bennünket is. Ezért megnézzük, megtanuljuk és behozzuk az új design anyagokat hogy elvarázsoljunk Benneteket is!

Fogadjátok szeretettel:   Emotion by CLEAF

Bútorlapok  összetéveszthetetlen, kifejező felületekkel, melyek új lehetőségeket nyitnak a bútordesign és a belsőépítészet területén. Bennünket elvarázsoltak az új olasz anyagok. És ha már elvarázsoltak, terveztünk is bebőle egyedi nappalibútorokat, amikre a megrendelés is megérkezett.

A meglepő mintázatok és színek gyönyörű összhangot nyújtanak egy modern, vagy minimál konyhabútor összeállításnál és nagy hangsúlyt adnak a nappali bútoroknak egyaránt.

Admiral Konyhastúdió

FA33 Maya Bronz - Admirál Konyhasúdió

LM63 Vintage - Admirál Konyhastúdió

B011 Bianco - Admirál Konyhastúdió

Konyhabútor tervezés, gyártás - Admirál Konyhastúdió

FA84 Madreperlato - Admirál Konyhastúdió

 

 

Mi megszerettük ezeket az új anyagokat. Hamarosan elkészülnek az első egyedi tervezésű  bútorok , amiket természetesen bemutatunk Nektek.

Jó tervezgetést és üdvözlet, innen a bemutatóteremből :-) 1135 Budapest, Szegedi út 31.