Most aztán pláne érdemes benézned a bemutatótermünkbe, mert az Admiral Stúdió is megjenelik az Italian Festival 2015 programsorozatban.

A fesztivál ideje alatt, ami 2015. május 26 - június 30 között zajlik, extra kedvezményekkel csábítunk el Benneteket, ha benne vagytok.

Benne vagytok? No nézzük, miért érdemes most beugrani hozzánk?

Home Cucine - konyhabútorok Olaszországból, akár két hetes (igen, jól látod) 2 hetes szállítási határidővel, minimum 5 % kedvezménnyel. Ha ügyes vagy, kihasználod a többi kedvezményünket is, így akár 5 + 6+ 7 % kedvezménnyel is rendelhetsz.

A konyhabútorok:

Olasz konyhabútor-fényesOlasz konyhabútor-tömörfa

Olasz konyhabútor - üveges

Az olasz Home Cucine konyhabútorok közül kedvedre válogathatsz a modern konyhabútorok, klasszikus stílusú konyhabútorok és a minimál megjelenésű konyhabútorok közül. Megtervezzük, ajánlatot készítünk és ha egymás kezébe csaptunk, már szállítunk is és beépítjük a legtökéletesebben.

Mit kapsz még az Italian Festival ideje alatt kedvezménnyel?

ELICA páraelszívókat, akár a legmerészebb formában. Ezt nézd!

Elica YE sziget elszívóELICA YE - sziget elszívó, ha különlegesre vágysz ( nálunk megkapod :-) )

Elica páraelszívókElica sziget elszívó

Elica sziget elszívó és lámpa is

 

SMEG beépíthető modern és colonial stílusú gépek. És a szabadonálló retró designról már nem is beszéljünk. De! Beszéljünk!

SMEG Cooker - 3 sütő és egy hatalmas gáz főzőlap

SMEG konyhagépek

Szeretnél spórólni és mégis jó minőséget vásárolni? Csak gyere a bemutatóterembe 1135 Budapest, Szegedi út 31. A kedvezményes kuponokat mi adjuk.

Ha kérdésed van telefonálj: 1-270-9051

 

üdv

Anikó