Kell egy rémtörténet? Tényleg szükséged van egy kis adreanalin fröccsre? De tényleg egy konyhabútor megrendelésnél szeretnéd ezt átélni? Tuti, hogy nem! Már szerintem!

Történt ma, hogy megérkezett egy megrendelőnk, aki a konyháját NEM az Admirál Stúdiónál rendelte. Viszont a Blanco gránitmoosgatót és egyéb kiegészítőket nálunk vette, ezekért jött ma be.

Kérdezzük: és milyen lett a konyhabútora?

És ezzel kinyitottuk a csapot :-)

Történt, hogy a konyhabútorát - szép, magasfényű magnólia színű festett konyhabútor- az egyik nagy 4 betűs, "K" betűvel kezdődő áruházban rendelte. Várta, várta, aztán 9 hét múlva jött az értesítés és tegnap kiszállították a konyhabútor elemeket.

Tudjuk, hogy ez jó sok helyet igényel, mert ugye a konyhába nem lehet bepakolni, mert ugye ott fognak a szerelők szerelni. Tehát a lakás összes, konyhához közeli talpalatnyi helyére bekerülnek a konyhabútorelemek, munkalapok.

A bepakolás után várjuk a szerelőket, akik reggel 8-ra igérték magukat!

 

Várunk és várunk és várunk és várunk. Gyerekek az oviban, férj munkában. És mi csak várunk. Senki nem hív! Legalább néhány kedves - elnézést, késünk- vagy mi a szöszt várna az ember gyanútlan lánya. Próbálunk mi telefonálni és megkérdezni mi a szösz!?

Cseng, cseng, cseng! Nem a fülem! Válasz nincs.

Aztán az ember lánya elrohan az Admirál Stúdióba, hogy legalább a mosogató és egyebek ott legyenek, hiszen megígérte a szerelőknek, hogy minden ott lesz időben, és nekünk is, hogy ma jön értük, merthát ezek kellenek a konyhabútor szereléshez.

És csoda történik. Megszólal a fránya mobil. A vonal túlsó végén "K..A" áruház szerelői. Jónapot kívánunk, délután 5-re érkezünk! Miiicsodaaaa?

Akkor már otthon az egész siserehad, Apuka a munkából is haza ér, akkor inkább pénteken reggel kezdjék a szerelést, mert éjjszaka nem a legideálisabb ez a történet!

No, azt nem lehet!Pénteken reggel már máshol leszünk! (Ma reggel meg itt kellett volna lenniük nálunk )

Egyébként is összevágjuk 3 óra alatt!

Mit? Ezt már én kérdezem. Hiszen egy "U" alakú konyhabútor összeállításról beszélünk, felső elemekkel, gépek beépítésével. Ez két embernek 1,5 nap.

Mostantól kiváncsian várom a végeredményt! A Hölgy azt mondta elmeséli :-)

Tehát folyt.köv......!

Üdvök: Anikó